Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
trasa Krzyżowa - Drawowo Gł. do pobrania
AIR:
--- Cytat: "MarcinPKP" ---Przy wczytywaniu scenerii pojawiaja mi sie nastepujace błędy:
1.) Cannod load dynamic obiect 3651-110333-7 frombpkp\uahs_2\406ra Error=-8@0
2.) Cannod load dynamic obiect ep07-522 from pkp\eu07\ep07 Error=-8@0
W czym jest problem i jak go rozwiązać?????
I jeszcze jedno za co dostaje te "wstretne " ostrzeżenia!!!!??!
--- Koniec cytatu ---
musisz ściagnąć tabor który ci wyświetliło, że go niemasz czyli
1. uahs_2
2. ep07-522 (pewnie tylko textura)
PEKAP:
--- Cytat: "Mateu" ---Troche nienaturalne sa luki o R=250 na ktorych jest 70 km/h
--- Koniec cytatu ---
Ze wzoru na prędkośc na zakrętach wynika, że na łuku o R=250m dozwolona szybkośc to 71,151246 km/h.
uetam:
--- Cytat: "PEKAP" ---
--- Cytat: "Mateu" ---Troche nienaturalne sa luki o R=250 na ktorych jest 70 km/h
--- Koniec cytatu ---
Ze wzoru na prędkośc na zakrętach wynika, że na łuku o R=250m dozwolona szybkośc to 71,151246 km/h.
--- Koniec cytatu ---
Dobra, to sprobuj przejechac po takim czyms w realu ;-)
I w WOSie mam dla lukow 560 m juz ogr do 60 km/h na r=250 powinno byc z 30 km/h. Przeciez to nawet w trasie nienaturalnie wyglada ;-) Np zwrotnice maja r=300 m a na nich jest juz 40 km/h.
MarcinPKP:
musisz ściagnąć tabor który ci wyświetliło, że go niemasz czyli
1. uahs_2
2. ep07-522 (pewnie tylko textura)[/quote]
uahs_2 mam sciabniete tak samo jak i ep07-522 i mysle ze dobrze wszystko zainstalowalem , no ale......:-)
kwasny1410:
moim pierszym negatywnym wrażeniem z tej trasy też były te przyciasne łuki - nieźle rzuca na nich kabiną... i trochę przydługie są perony. Jeszcze jedno, dlaczego przy każdej stacji są wskaźniki We8a oraz We9a? Normalnie spotyka się je pomiędzy dłuższymi odcinkami, bo chodzi chyba o oddzielenie od siebie poszczególnych sici energetycznych. Jestem laikiem, ale tak słyszałem :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej