Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
trasa Krzyżowa - Drawowo Gł. do pobrania
Grzegorz KK:
--- Cytat: "JONIN_EZT" ---mi to wygląda na problem z tym składem
Kolego @Grzegorz kk sprawdzałeś później czy sie to powtarza. i czy tylko ta jedna informacja sie pokazuje czy pare takich podobnych.
--- Koniec cytatu ---
Witam.
Pokazuje się komunikat tylko raz, ale w każdym składzie co wybiore:) a poźniej wszystko oki jest, teraz zauważyłem że ET22-443 oczywiście podmieniony z orginału;) ma problemy z ruszeniem w Krzyżowa 2.0, może zmniejszyc troche brutta mu, ale nie wiem czemu tak jest, ET22 powinien sobie poradzic przecież.... nie wiem czemu tak się dzieje ??.
Pozdrawiam.
Z góry dzięki za odpowiedź.
Żabek:
--- Cytat: "JONIN_EZT" ---mi to wygląda na problem z tym składem
[...]
Z takimi Null Trackami to jeszcze nie miałem problemu. Kolego @Grzegorz kk sprawdzałeś później czy sie to powtarza. i czy tylko ta jedna informacja sie pokazuje czy pare takich podobnych.
--- Koniec cytatu ---
Powodów może być kika. Obstawiam taki - ten w/w skład sobie stoi gdzieś na stacji. Zaraz za nim jest ten null track (możebyć nawet niewidoczny dla oka, choćby mały błąd we współrzednych konców toru - nie pokrywają się idealnie i już jest). Lok zaczyna pchać skład lub cały pociąg zaczyna się staczać, jeśli stoi na podjeździe (jest odhamowany, co widać we wpisie) i ostatni wagon wjeżdża na null track i wywala błąd. Rada - obetnij ze dwa - trzy wagony ze składu i powinno być po krzyku :]
Grzegorz KK:
--- Cytat: "Żabek" --- Rada - obetnij ze dwa - trzy wagony ze składu i powinno być po krzyku :]
--- Koniec cytatu ---
No właśnie tak myślałem żeby troche mu zmniejszyc brutta ;) Dzisiaj jeszcze się postaram zmienic wpisy i zdam relacje jak coś ;).
Pozdrawiam.
AIR:
od jakiegoś czasu z niewiadomych mi przyczyn nie moge uruchomić tej scenerii...końcówka log'a która mi nic nie mówi wygląda tak:
Loading - texture: textures\plants/#topola1.tga
OK
InitNormals
InitNormals OK
InitTracks
InitTracks OK
InitEvents
InitEvents OK
InitLaunchers
InitLaunchers OK
InitGlobalTime
InitGlobalTime OK
Krzysiek626:
dalsza część loga powinna wyglądać tak:
--- Kod: ---InitGlobalTime
InitGlobalTime OK
Loading - text model: dynamic\pkp\eu07\303e-m.t3d
Loading - texture: dynamic\pkp\eu07\wozekeu.tga
OK
Loading - texture: textures\tabor/koloalst.bmp
OK
...........
--- Koniec kodu ---
Masz źle wpisane składy, być może robiłeś coś w katalagoch dynamic z taborem. Może podmieniałeś wpisy taboru w scn.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej