Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
trasa Krzyżowa - Drawowo Gł. do pobrania
Negroth:
--- Cytat: "Tomcio" ---Witam
--- Cytat: "Daras" ---...Co ma zrobić pasażer, który ledwo ledwo zdąży na ten pociąg i nie posiada biletu, a chciałby mieć na przejazd klasą 2? Będzie musiał kupić go u konduktora w pierwszym wagonie, licząc od lokomotywy - czyli Adu. Podczas jazdy nie przejdzie do 2 klasy do Bipy, bo nie ma między nimi połączenia. A co zrobi w razie kontroli przez innego, mało wyrozumiałego konduktora?...
--- Koniec cytatu ---
Na bilecie 2 klasy mozesz podrozowac w wagonie 1 klasy lecz tylko na korytarzu. Jesli wsiadziesz do przedzialu musisz zrobic doplate. Wiec nie musisz liczyc na wyrozumialosc konduktora. Takie masz prawa.
Pozdrawiam
Tomcio
--- Koniec cytatu ---
...nie był bym taki pewny - już raz dostałem za takie coś mandat od prywatnej firmy... oczywiście napisałem odwołanie i rozeszło sie po kościach, ale jeśli trafi sie na takiego barana to nie jest to przyjemne.
EP08_015:
--- Kod: ---Event "441n_s2f" does not exist
Event "441_s2f" does not exist
Event "342n_s2f" does not exist
Event "342_s2f" does not exist
Event "201n_s2f" does not exist
Event "201_s2f" does not exist
--- Koniec kodu ---
Ja mam cos takiego u siebie mimo iz instalowalem pelna paczke trasy krzyzowej.
Z pewnością to brakujące eventy w plikach inc semaforow Mozna to jakoś recznie dopisac? jesli tak to w jaki plik i jaka linijke? Pomoze ktos?
Mati_An:
Plik:
--- Kod: ---SBL3-pierwszy.inc
--- Koniec kodu ---
Wpisujemy (pod "event (p1)_s2..."):
--- Kod: ---event (p1)_s2f multiple 1 none (p1)_sem_ligh0 (p1)_sem_ligh2f (p1)_sem_info_vmax endevent
event (p1)_sem_ligh2f lights 1 (p1) 1 0 0 endevent
--- Koniec kodu ---
Pozdrawiam.
EP08_015:
Jeszcze jedno pytanko. Czy misja eu07-485 dla krzyzowafull kończy się w Chełminowie? Bo mnie tam wzieło w bok i skonczyłem bieg na zeberku. Tym czasem obok tor miał semafor na s2. i gdyby nie krzyzowy w bok pewnie bym jechał i to jezioro okrązał.
Mati_An:
Tak, ta misja kończy się w Chełminowie. S2 na semaforze obok to pozostałość po pośpiesznym, który przejechał tu wcześniej (powinno być na nim S1 ale nie wiem czemu event odpowiedzialny za to nie odpala).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej