Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

trasa Krzyżowa - Drawowo Gł. do pobrania

<< < (22/36) > >>

kruger:

--- Cytat: "Daras" ---No dobra, ale jak jedziesz już po raz n-ty tym samym szlakiem to takie patrzenie może stać się nudne trochę... I wtedy, dla urozmaicenia sobie podróży, mógłbyś usiąść w przedziale, czy gdzieś tam indziej. Jak masz miejsce przy oknie to też tam co nieco widać ;)
--- Koniec cytatu ---

Alez oczywiscie, moge:> Niemniej jednak z reguly jak jezdze (juz podam relacje) na szlaku Waw-Gdy, to w 99% przypadkow wybieram PR, gdyz nie bede nabijal kasy PICowi za ten sam czas jazdy i komfort (nie mowie o IC, bo to juz wogole zdzierstwo), i w wiekszosci pospiechow jest tloczek o napelnieniu srednio 90-100% a nawet wiecej, dlatego korytarz jest praktycznie jedynym miejscem spedzenia podrozy :> takze niezbyt mnie ciekawi podroz w przedziale z moherem, palaczem, pijakiem czy innym zawalidrogiem.

andrev1989:
Ja nawet jak jechałem kilka razy na kolonię pociągiem, to praktycznie cały czas ok. 12h stałem na korytarzu z "gębą" wychyloną za okno, to były czasy. Teraz też praktycznie nigdy nie siedzę w pociągu, zawsze otwieram okno i na stojąco sobie jadę:)

Mati_An:
Ale znaleźliście sobie temat panowie. Poprostu wziąłem przykład z Quarkowa (mimo, że jest tam skład z Bdhpumn).
Pozdrawiam.

ROBO89:
Podczas wjazdu do Krzyżowej pociągiem TME1587 ET41-129 prawie wjechałbym na osobowy na tym samym torze!!! Mogę przesłać na maila 2 screeny i log.txt. Nie wiem na czym mógł polegać błąd. Może lok powinna być po drugiej stronie składu? Jechałem na paczce całościowej.

Mati_An:
Możesz wysłać na maila: Mati_An@poczta.fm ale nie prościej będzie wstawić je tu? Jak będę w stanie to pomogę.
Pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej