Autor Wątek:  MaSzyna 25.10 - problemy  (Przeczytany 1855 razy)

ST44-003 i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kalikowsky

• Zasłużony dla Symulatora
  • Citizen.
  • Otrzymane polubienia: 65
Odp: MaSzyna 25.10 - problemy
« Odpowiedź #60 dnia: 27 Października 2025, 22:31:41 »
Z reguły instalacja samej aktualizacji nie powinna być problematyczna, ale jeśli masz w miarę sprawny internet to czysta instalka nikomu nie zaszkodzi.

Jeśli instalujesz manualnie to pamiętaj że należy wyrazić zgodę na nadpisanie plików, jeśli występują konflikty.
Filtry 3 na tory

Offline robert357

• Otrzymane polubienia: 314
« Odpowiedź #61 dnia: 27 Października 2025, 23:13:47 »
Najlepiej instalować na czysto, zwłaszcza teraz, gdy zachodzą większe zmiany niż dodawanie nowych assetów.
<3

Offline Jaco

• Zasłużony dla Symulatora
  • Otrzymane polubienia: 545
« Odpowiedź #62 dnia: 27 Października 2025, 23:32:46 »
Zadam pytanie: dlaczego jak napisał @robert357 nie instalujecie nowej wersji na czysto? Mało miejsca na dysku, słaby sprzęt? A może trzeba najpierw zgrać "głupoty" z kompa na DVD i tyle, aby chociaż uwolnić dysk. Może trzeba też pulpit uwolnić z dużych plików (pisałem już o tym)? Ja akurat mam mocny sprzęt i nie będę się mądrował. Dla symka przełączam się na tryb karty GeForce i tyle, a po zakończeniu wracam do opcji "optimum", czyli do karty zintegrowanej. Oczyśćcie najpierw swoje pulpity i potem pogadamy.

Podsumowujęc: przygotować należy najpierw kompa, a potem zgłaszać problemy, które rzecz jasna mogą być uzasadnione.
"Atlas przewoźników kolejowych Polski 2011/The 2011 ABC of Polish Railway Carriers"