Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

EP09 z kabiną do pobrania

<< < (7/31) > >>

Hubert1:
To a propo Wawa- Zakopane dodam od siebie tyle , że na Odcinku wawa kraków jest epoczka , a na odcinku kraków - zakopane EU07. Raz w zimie silniki siódemki nie dawały rady i czekaliśmy 30 minut aż przyjedzie Stonka i nas wepchnie do Zakopca.

tokarekdawid:
Trochę głupie pytanie, ale czy ktoś może mi podac wpis do scenerii z tym EP09. A pozatym, to chyba troszkę dyskusja o EP09 przerodziła się o dyskusję na temat prędkości szlakowych.

Mati_An:
Wpis:
node -1 0 EP09-005 dynamic PKP\ep09 EP09-005 104E 0.0 headdriver 3 0 enddynamic.
Co do szlakowych powiem jedno: nie ma jak CMK albo E20. Zwłaszcza, że na CMK między Psarami a Zawierciem szlakowa=200 km/h (szkoda, że nie ma EU11), przynajmniej tak mam napisane na mapie.

Radkos07:

--- Cytat: "Mati_An" ---Co do szlakowych powiem jedno: nie ma jak CMK albo E20. Zwłaszcza, że na CMK między Psarami a Zawierciem szlakowa=200 km/h (szkoda, że nie ma EU11).
--- Koniec cytatu ---

Eee tam, nuda, nic się nie dzieje, siedzi się i nic. Usnąc idzie w kabinie...

zbych:
Witam..
Przetestowałem ją na trasie SDR, Strzesowiec- Karpice - skład IC..jest tam spory odcinek do 160km/h i potem 120.Trzeba przyznac ze prowadzi sie ja bardzo fajnie a kabinka naprawdę super!!!Te drobne błedy są niezauwazalne?
Gratulacje dla autora!!!
No i na reszcie dowód że nie ma ludzi niezastąpionych kórzy chcieli dyktować warunki całej reszcie użytkowników? na Symku..!Pozdrawiam pełen podziwu dla autora, tak trzymac!!!...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej