Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

EP09 z kabiną do pobrania

(1/31) > >>

KURS90:
Niedawno pojawiła się wiadomość, że jest już prawie gotowa kabina do EP 09. Niestety, autorzy nie chcieli jej wypuścić. Dlatego też postanowiłem wziąć sprawy w swoje ręce i zrobić własną kabinkę. Nigdy nie byłem w EP 09, dlatego wymiary mogą być niedokładne, poza tym to moja pierwsza kabina. Opierałem się tylko na kilku zdjęciach. Poniżej można zobaczyć jak mniej więcej wygląda. Jak ją dokończę, to podam linka, skąd ją można pobrać

Mutopompka:
Powiem może tak...

Kabina do EP09 jest i to w 2 egzemplarzach: Barta i Speeda.

Czemu nie została opublikowana? Ano chyba dlatego, że nie była przewidywana do słynnej paczki całościowej jak i również dlatego, że nie było ŻADNEJ porządnej trasy dla tego loka.

Co do kabiny EPoki zero dziewięć. Jest już kabinka i modelik także. Zapewniam, że ukazałaby się, gdyby autorzy wypuścili te modele (i kabiny), ale na to pytanie nie odpowiem, gdyż to nie ja robię te modele z kabinami, więc nie będę robić za "rzecznika prasowego" twórców tych modeli.

kruger:
Chcialbym sie zapytac jako lajkonik modelarski. Jak robi sie takie kabiny? calosc w 3ds ? czy tez (o zgrozo) poszczegolne modele sa 'ukladane' w notatniku ?

EU07-483:

--- Cytat: "Mutopompka" ---Powiem może tak...

Kabina do EP09 jest i to w 2 egzemplarzach: Barta i Speeda.

Czemu nie została opublikowana? Ano chyba dlatego, że nie była przewidywana do słynnej paczki całościowej jak i również dlatego, że nie było ŻADNEJ porządnej trasy dla tego loka.

--- Koniec cytatu ---

Trasa powstawała - w Bałtyku był spory odcinek magistrali, tam wydaje mi sie mozna poszalec 160...

KURS90:

--- Cytat: "kruger" ---Chcialbym sie zapytac jako lajkonik modelarski. Jak robi sie takie kabiny? calosc w 3ds ? czy tez (o zgrozo) poszczegolne modele sa 'ukladane' w notatniku ?
--- Koniec cytatu ---

Ja robię w 3ds, jedynie kolor lampek, czy przycisków poprawiam w notatniku

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej