Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

EP09 z kabiną do pobrania

<< < (2/31) > >>

|andy|:

--- Cytat: "EU07-483" ---Trasa powstawała - w Bałtyku był spory odcinek magistrali, tam wydaje mi sie mozna poszalec 160...
--- Koniec cytatu ---

Ewentualnie można zmienić wskaźniki w Mocznikach. Można tam jechać 160 km/h, sprawdzone.

Poscikk:
Tak mogę to potwierdzić, bo sam osobiście jechałem tam tyle EP23-001 z pięcioma wagonami Inter City. Wystarczy tylko zmienić wskaźniki z 14 na 16 i po problemie.

Akvin:
Ewentualnie moża zabronić używania EP23...

Co do kabinki to podziwiam wysiłek i gratuluję rezultatu :)

uetam:

--- Cytat: "EU07-483" ---
--- Cytat: "Mutopompka" ---Powiem może tak...

Kabina do EP09 jest i to w 2 egzemplarzach: Barta i Speeda.

Czemu nie została opublikowana? Ano chyba dlatego, że nie była przewidywana do słynnej paczki całościowej jak i również dlatego, że nie było ŻADNEJ porządnej trasy dla tego loka.

--- Koniec cytatu ---

Trasa powstawała - w Bałtyku był spory odcinek magistrali, tam wydaje mi sie mozna poszalec 160...
--- Koniec cytatu ---

Można. ;]

EU07-483:

--- Cytat: "Mateu" ---
--- Cytat: "EU07-483" ---
--- Cytat: "Mutopompka" ---Powiem może tak...

Kabina do EP09 jest i to w 2 egzemplarzach: Barta i Speeda.

Czemu nie została opublikowana? Ano chyba dlatego, że nie była przewidywana do słynnej paczki całościowej jak i również dlatego, że nie było ŻADNEJ porządnej trasy dla tego loka.

--- Koniec cytatu ---

Trasa powstawała - w Bałtyku był spory odcinek magistrali, tam wydaje mi sie mozna poszalec 160...
--- Koniec cytatu ---

Można. ;]
--- Koniec cytatu ---

No to juz autorzy kabin i modeli stracili argument którym się bronili, bo Bałtyk to jednak jest porządna sceneria :)

EDIT:
A tak poza tym to po co trasa na 160, jakies 2 tygodnie temu spotkałem EP09-041 z poc.  posp. Jadwiga (Warszawa - Kraków, ale nie przez CMK tylko przez Radom, Kielce)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej