Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
EP09 z kabiną do pobrania
|andy|:
--- Cytat: "EU07-483" ---Trasa powstawała - w Bałtyku był spory odcinek magistrali, tam wydaje mi sie mozna poszalec 160...
--- Koniec cytatu ---
Ewentualnie można zmienić wskaźniki w Mocznikach. Można tam jechać 160 km/h, sprawdzone.
Poscikk:
Tak mogę to potwierdzić, bo sam osobiście jechałem tam tyle EP23-001 z pięcioma wagonami Inter City. Wystarczy tylko zmienić wskaźniki z 14 na 16 i po problemie.
Akvin:
Ewentualnie moża zabronić używania EP23...
Co do kabinki to podziwiam wysiłek i gratuluję rezultatu :)
uetam:
--- Cytat: "EU07-483" ---
--- Cytat: "Mutopompka" ---Powiem może tak...
Kabina do EP09 jest i to w 2 egzemplarzach: Barta i Speeda.
Czemu nie została opublikowana? Ano chyba dlatego, że nie była przewidywana do słynnej paczki całościowej jak i również dlatego, że nie było ŻADNEJ porządnej trasy dla tego loka.
--- Koniec cytatu ---
Trasa powstawała - w Bałtyku był spory odcinek magistrali, tam wydaje mi sie mozna poszalec 160...
--- Koniec cytatu ---
Można. ;]
EU07-483:
--- Cytat: "Mateu" ---
--- Cytat: "EU07-483" ---
--- Cytat: "Mutopompka" ---Powiem może tak...
Kabina do EP09 jest i to w 2 egzemplarzach: Barta i Speeda.
Czemu nie została opublikowana? Ano chyba dlatego, że nie była przewidywana do słynnej paczki całościowej jak i również dlatego, że nie było ŻADNEJ porządnej trasy dla tego loka.
--- Koniec cytatu ---
Trasa powstawała - w Bałtyku był spory odcinek magistrali, tam wydaje mi sie mozna poszalec 160...
--- Koniec cytatu ---
Można. ;]
--- Koniec cytatu ---
No to juz autorzy kabin i modeli stracili argument którym się bronili, bo Bałtyk to jednak jest porządna sceneria :)
EDIT:
A tak poza tym to po co trasa na 160, jakies 2 tygodnie temu spotkałem EP09-041 z poc. posp. Jadwiga (Warszawa - Kraków, ale nie przez CMK tylko przez Radom, Kielce)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej