Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
EP09 z kabiną do pobrania
Mati_An:
Taka trasa to jeszcze nic. Kiedyś ekspres "Wisła" z Warszawy Wsch. do Wisły jechał całą drogę z EPoką na czele, a między Goleszowem a Wisłą szlakowa wynosi raptem 60 km/h (przed Głębcami 40!!!). Tak że EP09 można wypuścić nawet na "linię 546" Huntera.
Profeta:
Oczywiście, że EP09 jeżdżą nie tylko po trasach gdzie prędkość szlakowa wynosi 160km/h, bo wówczas to jak na polskie warunki nie miałyby za wiele roboty. Także argument, iż nie byłoby po czym jeździć dziewiątką wydaje mi się wątpliwy. Zwłaszcza, że od bardzo dawna w symku funkcjonuje EP23. A co do kabiny to gratuluję autorowi, może kabina nie jest zrobiona aż tak szczegółowo jak wcześniej prezentowane na forum, ale myślę, że jest bardzo dobra i co najważniejsze autor twierdzi, że po ukończeniu zostanie wypuszczona. Pytanie tylko co z fizyką do epoki?
EU07-483:
--- Cytat: "Mati_An" ---Taka trasa to jeszcze nic. Kiedyś ekspres "Wisła" z Warszawy Wsch. do Wisły jechał całą drogę z EPoką na czele, a między Goleszowem a Wisłą szlakowa wynosi raptem 60 km/h (przed Głębcami 40!!!). Tak że EP09 można wypuścić nawet na "linię 546" Huntera.
--- Koniec cytatu ---
Nie kiedyś a codziennie, w tym rozkładzie też chyba jeździ po całej trasie (w zeszłym jeździła napewno)
--- Cytat: "Profeta" ---Oczywiście, że EP09 jeżdżą nie tylko po trasach gdzie prędkość szlakowa wynosi 160km/h, bo wówczas to jak na polskie warunki nie miałyby za wiele roboty.
--- Koniec cytatu ---
Zdziwiłbyś sie, co Krakowa codziennie przyjeżdzaja ex z EP08 a nwet EU07 choć są trasowane na 160 km/h. EP09 brakuje, wiec było dla mnie ogromnym zaskoczeniem gdy zobaczyłem dziewiątke z posp, zwłaszcza ze na torze obok stały Tatry z EP08.
Mati_An:
W tym rozkładzie też jeździ. W poprzednim w Katowicach czasami zmieniali ją na siódemkę, a teraz raczej wątpię, żeby wyrobili się z wymianą loka w 4 minuty (a może się nie znam, wtedy mnie poprawcie).
maly:
Witam!
W tym rozkładzie jezdzi do samej Wisly i to bez wymiany maszynisty pomocnik wysiada w Katowicach :)))
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej