Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

EP09 z kabiną do pobrania

<< < (6/31) > >>

EU07-483:

--- Cytat: "Gryzak" ---
--- Cytat: "Mati_An" ---Na "Zakopiance" tylko między Sędziszowem a Kozłowem jest szlakowa 120 km/h, a tak to od 60 do 100 km/h na reszcie szlaku (odcinek od Miechowa do Tunelu 80km/h, z powrotem 60, a tam EPoki też jeżdżą). Poza tym, Lanos masz za szerooooki avatar (max 140 px.).
--- Koniec cytatu ---

Epoki na tej trasie ??
Skąd dokąd??
--- Koniec cytatu ---

Weźcie sobie mape i zobaczcie o czym piszecie.
Po pierwsze "Zakopianka" to linia Kraków Płaszów - Zakopane (przez Kalwarie, Sucha, Chabówke)
Po drugie epoki z Krakowa nie jezdza przez Sędziszów! Jadą tak - Kraków,Miechów, Kozłów, Psary, CMK, Wawa

Mati_An:
Chodziło mi tylko o to, że tylko tam na linii Warszawa Zach. - Kraków jest szlakowa 120. To, że EPoki z Krakowa do Warszawy przez Sędziszów (normalnie) nie jeżdżą to wiem. Z tą "Zakopianką" to mi się pomyliło, nawet na drogę krajową nr 7 na całej długości mówię "Zakopianka" ale to z powodu dużej liczby wypadków.
Co do kabiny: jeżeli nie rozglądać się po suficie kabina robi duże wrażenie. Przynajmniej nie muszę już jeździć tą imitacją EP09 z kabiną siódemki. Wielkie dzięki KURS90.

Radkos07:

--- Cytat: "Mati_An" ---Chodziło mi tylko o to, że tylko tam na linii Warszawa Zach. - Kraków jest szlakowa 120.
--- Koniec cytatu ---

No troszkę nie tak. Bo jeszcze jest za Jędrzejowem. Ale w obu przypadkach są to odcinki mniejsze niż 10km.

--- Cytat: "Lanos" ---Chciałbym nanieść poprawke, bo prędkość szlakowa na Zakopiance między Radomiem a Kraków Głownym wenosi grubo powyżej 100 km/h.
Jechałem już tą trasą 3 razy w odległości miesiąca i przynajmniej tak mi się wydaje.
--- Koniec cytatu ---

To polecam się jeszcze przejechać ze trzy razy, bo Ci się "grubo" źle wydaje. Do Skarżyska jest 100, do Kielc 90, później 100 z małymi odcinkami po 110 i 120.

Pozdrawiam.

KURS90:
Dzięki, cieszę się, że mogłem coś zrobić, co się mogło przydać

--- Cytat: "Profeta" ---Pytanie tylko co z fizyką do epoki?
--- Koniec cytatu ---

Fizykę wykorzystałem z dostępnej w jednej z paczek, ma ona pewne błędy, jak np. wpadanie w poślizgi (jednak podejrzewam, że to wynika z dużego przyspieszenia

--- Cytat: "Mati_An" ---Co do kabiny: jeżeli nie rozglądać się po suficie
--- Koniec cytatu ---

Brakuje tam podsufitówki i wystaje tekstura reflektora, jednak to jest wina modelu, który chyba nie był przewidziany do wstawienia kabiny, oczywiście będę się starał, aby sufit wyglądał lepiej.

Pracy jeszcze trochę nad kabiną jest, ale zapewniam, że postaram się ją dokończyć, i że będzie wersja ulepszona

Mati_An:
Dzięki za info. Ale dla mnie to i tak są prędkości ekstremalne bo linia 117 Bielsko Biała - Kalwaria Zebrzydowska Lanckorona to szlakowa 50 (nie licząc kawałka przed Kalwarią gdzie jest 60). Bogu dziękować, że nie muszę już jeździć do Bielska żeby zobaczyć coś więcej niż kibla albo stonkę.
KURS90: nie przejmuj się, i tak jest duuuuuużo lepiej niż było (a raczej nie było).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej