Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
EP09 z kabiną do pobrania
Mati_An:
Na "Zakopiance" tylko między Sędziszowem a Kozłowem jest szlakowa 120 km/h, a tak to od 60 do 100 km/h na reszcie szlaku (odcinek od Miechowa do Tunelu 80km/h, z powrotem 60, a tam EPoki też jeżdżą). Poza tym, Lanos masz za szerooooki avatar (max 140 px.).
Poscikk:
Chciałbym dodać apropo screenów. Mi się wydaje że bocznik jest za długi i jest za blisko środka nastawnika. Chyba powinien być tak jak np. w ep23 lub ep08, albo ja sie myle ;]
Kolejarz:
"Zakopianka" = linia Kraków Główny- Zakopane i tam nie ma większej prędkości jak 100km/h
KURS90:
Bocznik ma wymiar dobry i w realu też się znajduje przy środku nastawika, a jakby wszystko miało być tak jak w EP23 czy w EP 08, to dlaczego np. pulpit nie może być też podobny ??
To są dwie różne lokomotywy i trudno, żeby EP09, miała taką samą konstrukcję i rozmieszczenie przyrzadów jak EP 08.
Poniżej podaję link do wersji alfa kabiny. Trzeba archiwum wypakować do katalogu dynamic/pkp
http://www.hicom.rejtravel.pl/ep09.exe
Do katalogu trzeba tylko przekopiować plik EU07hamulec z katalogu EU07, bo zapomniałem dodać do paczki
Gryzak:
--- Cytat: "Mati_An" ---Na "Zakopiance" tylko między Sędziszowem a Kozłowem jest szlakowa 120 km/h, a tak to od 60 do 100 km/h na reszcie szlaku (odcinek od Miechowa do Tunelu 80km/h, z powrotem 60, a tam EPoki też jeżdżą). Poza tym, Lanos masz za szerooooki avatar (max 140 px.).
--- Koniec cytatu ---
Epoki na tej trasie ??
Skąd dokąd??
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej