Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
EP09 z kabiną do pobrania
Mati_An:
--- Cytat: "Radkos07" ---Eee tam, nuda, nic się nie dzieje, siedzi się i nic. Usnąc idzie w kabinie...
--- Koniec cytatu ---
W sumie racja, jak się gdzieś jedzie i nie ma się przy tym za dużo roboty to można się w końcu znudzić.
Sorry za OT ale czy ktoś wie czy EP09-022 już wróciła na tory po tym wypadku?
tokarekdawid:
Panowie pomocy. Jak dałem wpis do scenerii, to nie wyświetla mi sie skład w Start.exe. Nie wiem dlaczego, zrobiłem tak na dwóch trasach. Mam nowe exe. POMOCY. Mam loka wszystko zrobię, ale w start.exe się nie pokazuje skład.
Profeta:
Podobnie jak Zbych przejechałem się dziewiątką na trasie Strzęsowiec-Karpice i musze przyznać, że jazda rewelacyjna. Rzeczywiście trzeba uważać na poślizgi, ale to dodaje tylko uroku do jazdy. KURS90 odwaliłeś kawał dobrej roboty. Podczas wykańczania kabiny zwróć jeszcze uwagę na boczne okno żeby nie było takie "papierowe", tzn. żeby boczna ściana była nieco grubsza. Ale to szczegół, ogólnie jest OK. Gratuluję!!!
Mati_An:
--- Cytat: "tokarekdawid" ---Panowie pomocy.
--- Koniec cytatu ---
Spokojnie. Otwórz plik dynamic.dat w katalogu \dynamic\pkp i znajdź coś takiego:
--- Kod: ---104E
EP09
0
--- Koniec kodu ---
a następnie zamień 0 na 1. Powinno pomóc.
pyotrek82:
A u mnie pod koniec ładowania się scenerii wyskakuje "cab not initalized". Wszystki wpisy w scenerii jak i w dynamic.dat są dobre...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej