Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

MaSzyna-Symulator Pojazdów Trakcyjnych (MaSzyna 2 EX NEBULA)

<< < (9/46) > >>

uetam:

--- Cytat: "Bart" ---
--- Cytat: "EP08_015" ---Kolego @Bart powiesz mi kiedy Maszyna 2 będzie zdatna do uzycia na kartach radeona? Niestety jestem jak nie wierny tomasz nie uwierze puki nie zobacze...
--- Koniec cytatu ---

Jak wiesz: mam Radeona i chodzi bez zarzutu. Wystarczą sprawne sterowniki i przegranie kilku plików do odpowiednich katalogów. Jednak jak narazie lepiej pokazywać to co jest na screenach niż na żywo (puki nie ma w miare sprawnej fizyki).
--- Koniec cytatu ---

No tak, mi to normalnie na moim 9800 dzialalo, chociaz czasami fps skakal strazsnie to bylo OK.

ShaXbee:
Ja tylko dopisuję do Marcinowego kodu - jemu należą się oklaski bo to co zrobił do tej pory jest naprawdę potężne.

ZT-POZNAN:
Witam.

Bardzo ładnie się prezentuje to wszystko, tylko nasuwa mi się pytanie dlaczego tak późno? Tyle razy Marcin prosił kogoś o pomoc i nic a teraz kiedy on zrezygnował wszyscy nagle zabrali się za symulator.
Życze powodzenia panowie bo robicie naprawde kawał dobrej roboty !

PS. Bart jeżeli masz jeszcze mój numer gg to napisz a napewno dostaniesz wszysto o byku co tylko będzie potrzebne łącznie z modelem.

Pozdrawiam.

bve2:
Tak apropo tych screenow-SMki ani wagonow ani tez nowych slopow trakcyjnych nie ma na SVN-ie.

hunter:
SVN z tego co zauważyłem to dawno aktualizowany nie był. Ostatnia globalna aktualizacja była 3-4 miechy temu a dodanie tekstury z tabliczką semafora ponad 40 godzin :|

Pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej