Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
MaSzyna-Symulator Pojazdów Trakcyjnych (MaSzyna 2 EX NEBULA)
oko:
Mój tata jest maszynistą więc moge załatwić ksiązki itd. jak co to zeskanuje i prześle potrzebne materiały.Odezwijcie sie na maila co trzeba załatwić to poszukam i postaram się pomóc.
Kipek von Chojna:
--- Cytat: "kruger" ---
--- Cytat: "Kipek von Chojna" ---P.S. Moją traskę którą robiłem pochowałem wraz ze zniszonym dyskiem pod swoim oknem :( Co to znaczy "Padły bootsektory" ??
--- Koniec cytatu ---
Takie specjalne miejsce na dysku twardym, w ktorym zapisany jest MBR, czyli takie cus sluzace odpalaniu systemu itp. Moze ekshumuj tego hardziela, moze cos uda sie zrobic z nim jeszcze :> chyba ze sztaby (s)expertow juz nad nim siedzialy i nic :/
--- Koniec cytatu ---
Znaczy się tak. Jak go podpiąć do kogoś innego kto ma sprawne wszystko, to widać co na nim jest, ale ni grzyba nie można ani skopiować, ani zapisać... Nie wiem co z tym zrobić. A miało być tak pięknie :/ http://www.eu07.pl/forum/viewtopic.php?t=3542
Sorki za off...
EP08_015:
Kolego @Bart powiesz mi kiedy Maszyna 2 będzie zdatna do uzycia na kartach radeona? Niestety jestem jak nie wierny tomasz nie uwierze puki nie zobacze...
uetam:
--- Cytat: "Bart" ---Na dobry początek potrzebujemy FIZYKA i wzorów, charakterystyk wszystkiego (nie tylko silników trakcyjnych, ale wszystkiego co ma charakterystyki).
Ps. potrzebuje zdjęć różnych wysięgników trakcyjnych wszystkich rodzai sieci :)
--- Koniec cytatu ---
1. Mhm, w środę postaram sie załatwić coś. Myslisz, ze w zakladzie taboru beda cos mieli?;]
2. No to tez pofoce jesli bedzie dobra pogoda, w Ostrowie jest naprawde duzo roznych wysiegnikow.
No oczywiscie jesli nie potrzebujecie fotek ode mnie to dajcie znac, to nie bede robil.
pozdrawiam
Bart:
--- Cytat: "EP08_015" ---Kolego @Bart powiesz mi kiedy Maszyna 2 będzie zdatna do uzycia na kartach radeona? Niestety jestem jak nie wierny tomasz nie uwierze puki nie zobacze...
--- Koniec cytatu ---
Jak wiesz: mam Radeona i chodzi bez zarzutu. Wystarczą sprawne sterowniki i przegranie kilku plików do odpowiednich katalogów. Jednak jak narazie lepiej pokazywać to co jest na screenach niż na żywo (póki nie ma w miare sprawnej fizyki).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej