Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
MaSzyna-Symulator Pojazdów Trakcyjnych (MaSzyna 2 EX NEBULA)
Bart:
Przedstawiam wszystkim kilka screenów z nowopowstającej odsłony MaSzyny - tak zwanej mitycznej Nebuli. Nazwa robocza projektu nosi nazwę (jak w temacie)
MaSzyna Symulator Pojazdów Trakcyjnych
(semafory wykonane przez Oliego_EU)
(na scenerii wykonanej przez Slimsona)
Obecnie trwają prace nad tworzeniem i poprawianiem/udoskonalaniem tego co jest z fizyki (na tą chwile elektrowozu, ale do SMek też dojedziemy).
Nie pytajcie kiedy nowa MaSzyna będzie dostępna (i zdatna do zabawy) ponieważ część osób które mogłyby pomóc i przyspieszyć wydanie pierwszej wersji nowego woli w nieskończoność "kończyć" starego symka.
Z pozdrowieniami
kruger:
Auć :>
PS. W koncu jakies konkrety. Dziekuje Bart:>
Vasilkov:
wow naprawde robi wrażenie!
Mam pyatnie czy będzie można przełanczać wystkie knefle w loku?
uetam:
O, widze ze zrobiles słupy - miło ;] Heh, ale widze ze masz stara wersje trasy z wyjazdowymi 5-komorowymi i pewnie bez wskaźników... Szkoda.
Dodano po 3 minutach:
Aha, http://img388.imageshack.us/img388/5298/smnebula82gy.jpg dlaczego te szyny takie krzywe są ?:( Te z lewej za stonka. Wagoniki eleganckie.
motonita2002:
Totalne zaskoczenie!!I wspaniały prezent pod choinkę:P.Bart - jesteś nieugięty - wiedziałem,że nie dopuścisz to zagłady przyszłościowej wersji MaSzyny...Pierwsze co mnie rzuciło się w oczy to bardzo ładne tekstury, zarówno wagonów jak i słupów trakcyjnych:).A drugie to całkiem niezła wydajność (hmm ciekawe na jakim kompie testowane:P).A po trzecie mamy nowy tytuł:D.Powodzenia w dalszej pracy( oby udało się "perfekt" opracować fizykę do symka.
Pozdrawiam i życzę ekipie pomyślnego sfinalizowania waszego dzieła, a wszystkim forumowiczom i adminom Wesołych Świąt:))
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej