Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
MaSzyna-Symulator Pojazdów Trakcyjnych (MaSzyna 2 EX NEBULA)
Converter:
--- Cytat: "Bart" ---No ładnie. Czyli od dziś chcesz się zająć kodzeniem i odrazu takim do programu? :D Chłopie, najpierw trzeba mieć o tym jakieś pojęcie - wypracowane przez lata, a nie własnie sobie sciągnełem program do kodzenia i już wiem jak go zainstalować...
--- Koniec cytatu ---
Pewnie że nie jest tak wszystko łatwo "od razu". Nawet skompilować (brakuje pliku nagłówkowego gl/gl.h), postępując według instrukcji na shaxbee.superhost.pl nie da się tak szybko.
--- Cytat: "ZT-POZNAN" ---@Converter jeżeli tak bardzo chcesz pomóc, to weź aparat w rękę i porób fotki na textury. Przyda się nam na pewno tona zdjęć na podkłady z jakiś wiaduktów, zdjęcia trawy od góry i wszelkiego rodzaju ziem, piasków błota. Do tego możesz dodać jakieś ciekawe obiekty typu mosty, przepływy itp.
Cieszymy się, że masz takie chęci, ale w chwili obecnej porywasz się jak donkihot na wiatraki. Chodzi o to by np. @Bartowi czy @Shaxxowi oszczędzić czasu na odpowiedzi na Twoje pytania.
--- Koniec cytatu ---
To się robi.
--- Cytat: "Mariusz1970" ---Converter Twoje forum bardzo monotematyczne jest, ale za to bardzo ciekawe. Oto co otrzymuję po kliknięciu na link do forum:
Cytat:
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
O choroba, baza wysiadła - tutaj powód: http://www.webtips.pl/index.php?act=announce&id=16
Mariusz1970:
Converter, że tak spytam żeby pamięci Tobie nie nadwyrężać, pochwal się jakie ostatnio programy napisałeś i do czego służyły?
Sax rzuć parę zagadnień z algortymiki do Convertera, a zresztą Sax wiesz nalepiej co robić.
Pozdrawiam
defiler:
--- Cytat: "ZT-POZNAN" ---@Converter jeżeli tak bardzo chcesz pomóc, to weź aparat w rękę i porób fotki na textury. Przyda się nam na pewno tona zdjęć na podkłady z jakiś wiaduktów, zdjęcia trawy od góry i wszelkiego rodzaju ziem, piasków błota. Do tego możesz dodać jakieś ciekawe obiekty typu mosty, przepływy itp.
--- Koniec cytatu ---
W tej sprawie to wal do mnie PW/GG.
Pozdro
Converter:
--- Cytat: "Mariusz1970" ---Converter, że tak spytam żeby pamięci Tobie nie nadwyrężać, pochwal się jakie ostatnio programy napisałeś i do czego służyły?
Sax rzuć parę zagadnień z algortymiki do Convertera, a zresztą Sax wiesz nalepiej co robić.
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Może nie programowałem dużo i dużych aplikacji ale np. napisałem i piszę generator (dosowski) lasów 3d do MaSzyny EU07 - 424 (wersja beta)
Tutaj jest : http://www.eu07.pl/forum/viewtopic.php?p=45316
Pozdrawiam,
Albsup - Converter
Szociu:
Nie chcę być natrętny ale jak idą prace nad SPT ??
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej