Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

MaSzyna-Symulator Pojazdów Trakcyjnych (MaSzyna 2 EX NEBULA)

<< < (39/46) > >>

hunter:
A umiesz chociaż programować? Ściągnięcie programu bez znajomości języka to jest jakby nic.

Converter:
Hunter: A jak myślisz :) Znam OSG, nawet orientuje się w kodzie troszkę (tak naprawdę to dzisiaj zacząłem go analizować) ;) . Co tutaj będę się chwalił - w razie czego po coś mam książki o programowaniu obiektowym w C++ które przestudiowałem oraz tutoriale i FAQ na www.openscenegraph.org . BTW, dzisiaj mały kłopot mi sprawiło dotychczas nieużywane przeze mnie środowisko MS Visual C++ Express.  ;]
Pozdrowionka :D

Bart:
No ładnie. Czyli od dziś chcesz się zająć kodzeniem i odrazu takim do programu? :D Chłopie, najpierw trzeba mieć o tym jakieś pojęcie - wypracowane przez lata, a nie własnie sobie sciągnełem program do kodzenia i już wiem jak go zainstalować...

Mariusz1970:
Converter Twoje forum bardzo monotematyczne jest, ale za to bardzo ciekawe. Oto co otrzymuję po kliknięciu na link do forum:

--- Cytuj ---phpBB : Critical Error

Could not connect to the database
--- Koniec cytatu ---

Pozdrawiam

ZT-POZNAN:
@Converter jeżeli tak bardzo chcesz pomóc, to weź aparat w rękę i porób fotki na textury. Przyda się nam na pewno tona zdjęć na podkłady z jakiś wiaduktów, zdjęcia trawy od góry i wszelkiego rodzaju ziem, piasków błota. Do tego możesz dodać jakieś ciekawe obiekty typu mosty, przepływy itp.

Cieszymy się, że masz takie chęci, ale w chwili obecnej porywasz się jak donkihot na wiatraki. Chodzi o to by np. @Bartowi czy @Shaxxowi oszczędzić czasu na odpowiedzi na Twoje pytania.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej