Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
MaSzyna-Symulator Pojazdów Trakcyjnych (MaSzyna 2 EX NEBULA)
Cesky Kretek:
Oj Duras... -.-'
Póki co, to ostanie screeny są z kwietnia na Twoim forum. Co chwila zmieniasz platformy, jakbyś nie umiał na jednej skończyć. (jeżeli się myle, to popraw), a na forum panuje taki mess, że nawet nie wiem do jakiego tematu zajrzeć, żeby dowiedzieć się nowości...
Duras_pl:
Forum sie chwilowo nie zajmuje a i owszem screeny sa z kwietnia, platformy nie zmienialem od roku (caly czas jest ta ktora wczesniej wybralem), zmienile sie natomiast tylko render i jest to ostatnia znaczaca zmiana w projekcie od pol roku (nie mylic z postepem!). Na razie walcze jescze z paroma rzeczami a z uwagi na brak czasu pracuje tylko w weekendy.
Nie mam pretensji ze Maszyna sie tak wolno rozwija bo rozumiem to, ale czuje sie zdezorientowany informacjami na stronie ShaxBee, najlepiej zeby on sie wypowiedzial w tej sprawie.
Z pozdrowieniami
Duras
P.S.
W tej chwili nie jest wazny moj symulator, przeciez to forum sie nim nie zajmuje, wazne jest to, co sie dzieje z Maszyna.
Krzysiek626:
duras, może nie zauważyłeś - to nie jest forum SPT, więc tu nie pytaj.
Jak już napisałeś może na twoje palące pytania odpowie ShaXbee, napisz maila do niego, nie zaszkodzi. Teraz zaśmiecasz niepotrzebnie forum.
Ponieważ jest niedziela proponuje zajmij się swoim projektem, szkoda twojego cennego czasu. Tu nam nic nie pomożesz prawda?!
ShaXbee:
@Duras:
Swoje żale i bóle wylewaj u psychologa, tudzież wróżki - może Ci powie kiedy Twój uber symulator będzie gotowy. Co do EuOsg/McZapkie - to jest log rozmowy z McZapkiem odnosnie parametrow fizyki, wiec swoje urojenia wloz sobie w buty.
Na blogu nie publikuje bo mi sie nie chce, a wymiana informacji nastepuje na forum developerskim do ktorego ma dostep tylko pewna grupa uzytkownikow.
PS. Polecam coś na uspokojenie.
Converter:
Ja zgłaszam się do pomocy przy kodzeniu MaSzyny 2. Pobrałem MS Visual Studio C++ 2005 Express i myślę, że nic nie stoi na przeszkodzie abym pokodził ;)
Zapoznałem się z OSG, mogę pomóc. Kontakt przez e-mail/gg/ lub na moim forum <nieaktualne>
Pozdrawiam,
Albsup - Converter
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej