Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
MaSzyna-Symulator Pojazdów Trakcyjnych (MaSzyna 2 EX NEBULA)
Krzysiek626:
--- Cytat: "Szociu" ---Nie chcę być natrętny ale jak idą prace nad SPT ??
--- Koniec cytatu ---
Oj chyba chcesz no i jesteś, więc co? pytania nie było?. Na dodatek stary wątek odgrzałeś. Mnie znów moderator pogrozi palcem.
hejnal:
--- Cytat: "Szociu" ---jak idą prace nad SPT ??
--- Koniec cytatu ---
Co robią??
t0mcioo:
potajemnie :D
wlasnie mi sie przypomina historia z przed 2-ch lat, jak wszyscy pytali sie "kiedy wyjdzie netbula". Najlepiej nie pytać sie o to - to nie pomaga a przeszkadza jedynie.
IMO autorzy sami dadza jakis oddzwiek jak bedzie coś nowego... no chyba ze kazdy z was chce czytac info typu "w ostatnim tyg napisalismy xxx lini kodu dot foo bar".
Ja natomiast mialbym drobne pytanie - czy autorzy mogli by zrobic cos w formie "roadmap" dla maszyna 2 ?
czyli liste tego co jest, to co jest planowane, to czego nie bedzie itp i ew. ja upublicznic - mozliwe iz to nie zmiejszylo by liczby pytan "kiedy bedzie" a dodało roznego typu propozycje ktore mogly by byc uwzglednione w roadmap badz tez prowadzic dyskusje na temat implementacji danych czesci symka.
hejnal:
Zejdź na ziemie. Prace nad MAszyną 2 zostały dawno wstrzymane (o ile wogule zostały rozpoczęte). Dlatego tak to denerwowało Adminów i chcąc wyjść z twarzą za każde pytanie na ten temat stawiali bana.
ShaXbee:
Widze że banicja nie zmieniła Twojego sposobu wypowiadania.
Skoro oskarżasz kogoś o banowanie za pytania o M2 to poprzyj to dowodami w postaci użytkowników którzy zostali zbanowani tylko za pytanie o nową MaSzynę. Jeśli nie jesteś w stanie tego udowodnić...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej