Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
MaSzyna-Symulator Pojazdów Trakcyjnych (MaSzyna 2 EX NEBULA)
defiler:
Bart, wrzuć screen z jakims bruttem na pagorkowatym szlaku, jak mozesz :) Pewnie pieknie to wyglada ]:->
adamst:
Jeżeli za tym pójdzie fizyka jazdy przynajmniej taka, jak w starym symku (a przypuszczam, że będzie lepsza) to panowie z Auranu mogą się schować ze swoim TRS-em. Edytor umożliwiający (dzięki czytaniu danych wysokościowych i paru innym dodatkom) w miarę szybkie tworzenie choćby szkieletu realnych tras, to jest to, czego BARDZO w TRS brakuje (nie wspominając o fizyce). W każdym razie czekam z utęsknieniem na SPT...
Krzysiek626:
--- Cytat: "Bart" ---Żeby dać Wam trochę radosci ..........
........Tu w oddali widać zbliżające się miasto (chyba tego jeszcze nie było:)). Tu z kolei zauważcie jak "wyprofilowany" jest szlak torów. Lekko opadają po czym zaczynają się wznosić. Chyba nie musze mówić jak po czymś takim fajnie prowadzi się pociągi towarowe (aa.. muszę mówić bo w starym symku wszystko jest płaskie). Takie wzniesienie robią się niemal samoczynnie ponieważ wszystkie obiekty układają się same na danych wysokościowych (tych z NASA).
No nic, narazie pozostaje czekać aż skonczy się mania na stare eu07.exe - Shaxbee nie ma dużo czasu, a samemu robi się baaardzo powoli.
--- Koniec cytatu ---
1. Jest pozwolenie NASA? ;)
2. Stare, nowe sam już nie wiem jakie EU07.exe chyba nie jest jedyną przyczyną. Ktoś się dobijał że pomoże przy realizacji projektu, mam nadzieję że propozycja była sensowna.
( To jest pytanie czy coś z tego wyszło?)
aaaa screny super..... i szkoda że niestety nie potrafię pomóc.
ZT-POZNAN:
Witam.
Bart żeby nie było, że tylko Ty coś robisz to i ja zaprezentuje kawałek scenerii :)
http://www.icpnet.pl/~ekwador1/edytorsm42.jpg
hunter:
--- Cytat: "ZT-POZNAN" ---Bart żeby nie było, że tylko Ty coś robisz to i ja zaprezentuje kawałek scenerii :)
--- Koniec cytatu ---
To ja też coś zaprezentuję:
W garażu (czytaj: warsztacie) mam jeszcze kilka domków, ale gdzieś zapodziałem linki :P
Pozdrawiam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej