Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

MaSzyna-Symulator Pojazdów Trakcyjnych (MaSzyna 2 EX NEBULA)

<< < (35/46) > >>

ShaXbee:
Prace nieco przystopowały ponieważ zajmuję się 'szkieletem' symulatora, a z powodu pracy (10h dziennie) nie mam za wiele czasu. Staram sie ostatnio cos w wolnym czasie dlubac, symkowi upasc napewno nie dam :)

Bartek17:
Sory... rzeczywiście jestem trochę niecierpliwy ;] Pozdrawiam.

Dodano po 4 minutach:

Dzięki ShaXbee za jakieś informacje. Bardzo się cieszę, że nie zamierzasz przerwać pracy nad symkiem :) Życzę powodzenia.
Pozdrawiam.

pudel:
życzymy powodzenia w tworzeniu dwójki i cierpliwości do zrzędliwych userów :)

Bart:
Żeby dać Wam trochę radosci przedstawiam kolejne screeny z chwili pracy z edytorem SPT.

Z nowości zauważcie płynne przechodzenie kolorów zarówno ziemi jak i podtorza.

Tu w oddali widać zbliżające się miasto (chyba tego jeszcze nie było:)). Tu z kolei zauważcie jak "wyprofilowany" jest szlak torów. Lekko opadają po czym zaczynają się wznosić. Chyba nie musze mówić jak po czymś takim fajnie prowadzi się pociągi towarowe (aa.. muszę mówić bo w starym symku wszystko jest płaskie). Takie wzniesienie robią się niemal samoczynnie ponieważ wszystkie obiekty układają się same na danych wysokościowych (tych z NASA).

No nic, narazie pozostaje czekać aż skonczy się mania na stare eu07.exe - Shaxbee nie ma dużo czasu, a samemu robi się baaardzo powoli.

Czomo:
Ja mam  pytanie czy w ten sposób będzie możliwość zrobienia "fali" na torowisku przy stykach??? choć z drugiej strony to będziemy siedzieć w kabinie ale przecież widać wszystko przez okno.
Po za tym jeśli po takim "zdewastowanym" torowisku pojedziemy to mam nadzieje że naszym lokiem nieźle zabuja :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej