Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
MaSzyna-Symulator Pojazdów Trakcyjnych (MaSzyna 2 EX NEBULA)
prof_klos:
Jedno wielkie WOW!
I ciekawe co teraz zrobią Ci niedowierzący w Nebulę...
Ci, którzy się o nią wypytywali... Dwa lata?
Jasny gwint jak ten czas leci...
Quark-t:
--- Cytat: "prof_klos" ---Jedno wielkie WOW!
I ciekawe co teraz zrobią Ci niedowierzący w Nebulę...
Ci, którzy się o nią wypytywali... Dwa lata?
Jasny gwint jak ten czas leci...
--- Koniec cytatu ---
Co mają zrobić? To samo co do tej pory, czyli psioczyć "a czemu jeszcze nie udostepnione? a wogole to lipa i screny pewnie w paincie robicie albo z mstsa albo trainza..."
Bartłomiej:
Witam po dość długiej nieobecności na forum (spowodowanej błędnymi informacjami, ale cóż) Muszę powiedzieć że to co zobaczyłem w tym temacie przerosło moje najśmielsze oczekiwania związane z Nebulą. Ale do rzeczy. Piszesz Bart, że potrzebujecie modeli infrastruktury. Mogę zrobić kilka, i tak mam czas. Powiedz tylko (PW?) jakich modeli brakuje. Postaram się zrobić jak najwięcej i jak najszybciej. To na razie tyle.
Pozdro
ShaXbee:
Wszelkie modele są mile widziane, w dowolnych ilościach, im większy wybór tym ciekawsze scenerie będą mogły powstawać. Nie ograniczajmy sie do modeli infrastruktury kolejowej :)
Poscikk:
Tak ja też porobie jakieś modele. Piszcie PW co trzeba robić i czy to ma być w formacie .t3d czy plik max tego mam przysłać. A mam pytanko. Jeśli to możliwe, to można zobaczyc jakiegoś screena z nocnej scenerii? Najchętniej to kabiny i świateł nadjeżdżającego znaprzeciwka pociągu. Ale powtarzam. Jak się da to chciałbym zobaczyć. A jak sie nie da to poczekam aż będzie można tak zrobić :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej