Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
MaSzyna-Symulator Pojazdów Trakcyjnych (MaSzyna 2 EX NEBULA)
Poscikk:
Jeśli na tym screenie to jest E20 wyjezdzając z rembertowa w kierunku Minsk a Maz to chcialbym kilka poprawek naniesc. Po pierwsze most jest niebieski. I musi byc odwrotnie zrobiony. Bo wjazd na niego jest z prawej strony(jadac od rembertowa) a nie z lewej. A tak pozatym to jest wywalona w kosmos ta grafika. Aha i jeszcze najwazniejsze: Na tej trasie (chyba)nie jeżdżą EP09 ;]
Przynajmniej tak mi sie wydaje bo nigdy nie widzialem.
Tomcio:
Witam
--- Cytat: "Lanos" ---Jeśli na tym screenie to jest E20 wyjezdzając z rembertowa w kierunku Minsk a Maz.... Aha i jeszcze najwazniejsze: Na tej trasie (chyba)nie jeżdżą EP09 ;]
....
--- Koniec cytatu ---
Z tego co ja wiem E20 ciagnie sie przez cala polske. Od granicy niemieckiej po bialoruska. Most w Rembertowie jest nie pod tym skosem. Osobiscie nie wierze ze jest to ten z Rembertowa. Zreszta nie wazne.
Co do Ep09 na tym szlaku to dosc czesto jezdzily i nawet w okolicach 7 rano jezdzi Ep05 w kierunku Warszawy. Okolo 7 na stacji Mrozy.
Tak swoja droga to SPT a przynajmniej to co tu pokazujecie mnie powala na kolana. Panowie podziwiam Was. To co tworzycie jest wielkie. Powodzenia nad dalsza praca i nie poddawajcie sie.
Pozdrawiam
Tomcio
Poscikk:
Ja osobiście od Sulejówka do Rembertowa nie widziałem żadnej EPoki oprócz 07. Tak most nie jest pod tym skosem, ale towarowe mostem w rembertowie jeżdżą :)
Bart:
Świry jesteście :))). Słupy są tylko takie jak na E20. Most jest dokładnie ten przed Wschodnią nad łącznicą towarową.
Nie ma żadnej trasy jeszcze. To na screenach jest to 1 km odcinek prostych torów i nic wiecej. Nie ma sensu robić żadnych tras w tym momencie bo w każdej chwili coś nowego może dojść do edytora co nie będzie kompatybline ze starszymi wersjami.
Narazie dla potrzeb testów wystarczają torowe kółeczka.
W każdym razie więcej screenów przez dłuższy czas nie będzie. No chyba że stanie sie jakiś cud.
pozdro :)
Ps. Lanos pisałem Ci PM ale nie zareagowałeś
Tomcio:
Witam
--- Cytat: "Bart" ---Świry jesteście :))). Słupy są tylko takie jak na E20. Most jest dokładnie ten przed Wschodnią nad łącznicą towarową.
--- Koniec cytatu ---
Tak faktycznie pasuje. Myslalem ze to to ale nie bylem pewien. "
Jak slodko zostac swirem"
--- Cytat: "Bart" ---W każdym razie więcej screenów przez dłuższy czas nie będzie. No chyba że stanie sie jakiś cud.
--- Koniec cytatu ---
Cuda sie zdazaja. Mam nadzieje ze na tym forum tez :)
Pozdrawiam
Tomcio
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej