Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

MaSzyna-Symulator Pojazdów Trakcyjnych (MaSzyna 2 EX NEBULA)

<< < (20/46) > >>

AIR:

--- Cytat: "Lanos" ---Po prostu extra!!!! Szczena opada!!!!! A czy to E20 to nie jest to co mam w podpisie?
--- Koniec cytatu ---

tak szlak E-20 to jest Wwa Rembertów - Mińsk Maz. - Siedlce

Quark-t:

--- Cytat: "Butchy_83" ---
--- Cytat: "Quark-t" ---Eventów (prawie) nie będzie. Za cały ruch odpowiedzialny będzie Virtual Dispatcher, czyli po polskiemu mówiąc "wirtualny nastawniczy" :)
--- Koniec cytatu ---

a mozesz uchylic rąbka tajemnicy na czym miałby polegać taki Virtual Dispatcher? :)
--- Koniec cytatu ---

Na tym, na czym polega praca normalnego nastawniczego. Po prostu zamiast  definiowanych eventów twórca pisałby rozkład jazdy. Ot co.

Kipek von Chojna:
Śyćko piknie panocku... A ja mam pytanie bo albo przeoczyłem albo to działanie Systemu Eksterminacji Studentów Jeszcze Aktywnego... Czy AI będzie umiał sam wykonywać manewry?? Czy będzie mógł podczepiać się do pociągu, później z nim sobie pojechać w trasę tudzież zepchnąć jeden skład na postojówkę i wyciągnąć drugi?? Albo chociaż żeby podjeżdżał pod składy które my będziemy podstawiać. Czy takie coś jest możliwe??

Quark-t:

--- Cytat: "Kipek von Chojna" ---Śyćko piknie panocku... A ja mam pytanie bo albo przeoczyłem albo to działanie Systemu Eksterminacji Studentów Jeszcze Aktywnego... Czy AI będzie umiał sam wykonywać manewry?? Czy będzie mógł podczepiać się do pociągu, później z nim sobie pojechać w trasę tudzież zepchnąć jeden skład na postojówkę i wyciągnąć drugi?? Albo chociaż żeby podjeżdżał pod składy które my będziemy podstawiać. Czy takie coś jest możliwe??
--- Koniec cytatu ---

W założeniach wszystko jest możliwe :)

Bart:
Powiem tak. Nie pytajcie co będzie a czego nie będzie. W założeniach możemy powiedzieć że będzie nawet super wykolejanie się wraz z rozpierdzielaniem się taboru i krzykiem pasażerów, powiewanie firanek też będzie i samobójcy na torach. Będą też indiańskie napady na pociągi i skalpowanie. Być może będzie też możliwość wyjścia z pociągu i odlecenia samolotem.

Jeszcze raz: nie pytajcie się co będzie. Będzie to co programiści będą umieli zrobić. Może się okazać również że nie będzie się dało (nikt nie będzie umiał) skompilować symulatora z najnowszymi bibliotekami. Wtedy symulatora wogóle nie będzie. Będzie za to śliczny edytor kolejowych krajobrazów. :)

Będzie wam?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej