Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

TLK 38205 Sandomierz - Wolica

<< < (4/7) > >>

M79r:
Chcę spróbować sam aby się nauczyć. Ponoć to dobra szkoła. Ogólnie błędy polegają na niezamykaniu szlabanów i przeniesienie eventów z scn na scm i uporządkowania tego. Oraz Puszczeniu więcej niż 2 pociągi (docelowo 8 ma jeździć) Część z nich kursuje na zawołanie po wciśnięciu shift 3. A część niema rj jeszcze i se po prostu leci przed siebie dopóki tor się nie skończy, bo nie mają przypisanej trasy. Ogarniam to ale trzeba przysiąść do tego.

spot57:
Ja bym się bardziej martwił dziwnie rozgrzebanym terenem. Nie wiem co ty tam robiłeś z otoczeniem, ale pomijając różowe tekstury, to te braki semaforów jakieś takie zastanawiające są.

EP08_015:
No i po drodze mijamy ponakladane budynki podwojne wskazniki rozowe elementy w terenie.Cos bylo grzebane z otoczeniem i to grubo. Kolego bazuj na oryginalnym otoczeniu i sygnalizacji. Niczego poza eventami nie zmieniaj.

M79r:
Tam są 2 scenerie nałożone na siebie. Czyli L053_całkowo i L053_wrzosy. Sęk w tym że partie z całkowem od Sandomierza do Turowa nachodziły na siebie z tą drugą wersją. Nie wszystko jest usunięte. Zdążyłem tory i część terenu usunąć aby się nie dublowały. Jednak widzę światełko w tunelu, czyli zrobienie tego na samej wersji L053_wrzosy (bez części z l053_całkowo) Tylko wkomponowania tam samego scenariusza dla pociągów, aby był przejazd Sandomierz - Wolica. Myśle, że to będzie optymalne rozwiązanie. Ale to po świętach. 

EP08_015:
Jak bedziesz formowal sklady to wez pod uwage predkosci na szlaku. Dla tego tlk mozna by zapiac ep08 i 140 smigac.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej