Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
TLK 38205 Sandomierz - Wolica
M79r:
TLK 38205 z Sandomierza do Wolicy ( skład nie występuje oryginalnie w scenerii ) Gdyby ktoś był zainteresowany, to zapraszam na priv. Tu jest jego foto w naszej galerii. https://eu07.pl/forum/index.php?action=dlattach;topic=14630.0;attach=146632;image Aktualnie mam go wydłużony. Trasa wiedzie aż z Macierzewa. Jednak u was nie będzie ta wersja działać (trzeba połączyć scenerie) Jak mam spięte L053-Całkowo z L053_Wrzosy.
M79r:
Ad postu wyżej - troche zmian w eventach na tej trasie zrobiłem ( no wymagało to aby był przejazd ) Trasa zawiera tez tory (krzywe jak jasna cholera) , których oficjalnie wydanych nie ma. Jest to część trasy budowanej (nie ukończonej) I ktoś bardziej ogarnięty w budowaniu wyłapie błędy. Ok rozumiem to, ale na razie nic nie grzebie przy trasie - no sorry, weny nie mam ;) Skład Leśnica (stoi w Turowie) Jedzie na trase której nima oficjalnie w Maszynie (w budowie jest) Rusza po wciśnięciu shift+3. Zmienia się wtedy semafor z S1 na S2 Tak wygląda skład film nagrywany dziś PS. część wagonów modyfikowana (niema ich oficjalnie wydanych)
spot57:
Co to za wagony te dwa ostatnie?
M79r:
--- Cytat: spot57 w 25 Października 2023, 09:21:53 ---Co to za wagony te dwa ostatnie?
[/quote
To przemalowane ( i wnętrze przerobione) na fikcyjne. Chciałem zobaczyć jak w takim wydaniu by wagony wyglądały. Więc sobie je stworzyłem.
--- Koniec cytatu ---
spot57:
Cóż, może nie wyglądają wybitnie, ale podoba mi się ten schemat malowania ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej