Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
TLK 38205 Sandomierz - Wolica
M79r:
Witajcie cześć w związku z zapowiedzią udostępniam wam scenariusz z TLK38205 Sandomierz - Wolica. Miłej jazdy (można też jako pasażer)
Reg. obowiązki 15
spot57:
Domyślam się, że raczej nie będzie z tego scenariusz do paczki (przynajmniej na razie), ale chętnie zgłaszam się na nagrywki do radia 😀
M79r:
Powiem tak: przejazd powstał bo chciałem skład zrobić jaki mi sie podoba z konkretną lokomotywą ( EU07-540 w tym przypadku ) I aby do Wolicy dojechać potrzeba było pomajstrować w torach nieco. Przy okazji poeksperymentowałem z dokoptowaniem torów z innej scenerii. No i tak to powstało, proponuje przejechać się tą TLK ą i ocenić co jest do zmiany. Ja na tyle ile sie znam zrobiłem przejazd. Po otrzymanych wskazówkach naniose poprawki lub dam komuś co do poprawności przejazdu aby było. Jeśli ta wersja przejazdu będzie dołączona do paczki to ok. Jeśli nie trudno sie mówi i zyje dalej :)
spot57:
Okej, odpaliłem (lok się w starterze nie wyświetla, podmieniłem na EU07-377), przy pierwszej próbie wczytywania wywaliło exe, za drugim razem pokazało mi się to co w załączniku. Czyli faktycznie, prawdopodobnie są odwołania do czegoś, co masz na dysku.
M79r:
Ok rozumiem, wychodzi na to, że u mnie coś skopane jest (chociaż u mnie działa ok) Ale mogłem coś sknocić (nie wiem co) Puszcze na innym dysku Maszyne (starszą wersje) i zobacze jak to naprawić. Ale chyba wiem, gdzie problem. Mianowicie podałem w scn parametry na L053_wrzosy same tylko dla tego niema tora i terenu. Powinien być wpisany TLK38205 (folder) aby z niego czytało w SCN - Moje gapiostwo
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej