Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
TLK 38205 Sandomierz - Wolica
M79r:
Obiło mi się o uszy, że 120/h tylko. Ale jak 140 jest, to nie widzę przeszkód by zapiąć EP 08 lub 09. W planach właśnie było podniesienie prędkości TLK38205 do 140/h. Oraz Z Wolicy do Sandomierza RegioJet (140/h) Tak wiem, nie ma oficjalnie RJ w Maszynie i nie chciał bym komplikacji (ale na unof jest i lok i wagony do RegioJet jakby co) Dlatego na kompromis może jakiś Express w barwach międzynarodowych z dostępnych wagonów oficjalnie wydanych ? Jeszcze ważna nota czy Maciek (autor Wrzos) pozwoli na takie cuś ?
spot57:
Na międzynarodowy skład zwykle polecam opoczniankę EP09-043 z wagonami ČD. Wtedy jest vmax 140 i wszyscy są zadowoleni...
EP08_015:
A trzeba zgody Macka na pisanie scenariuszy do oficjalnie wydanych scenerii? Jesli nie ingerujemy w otoczenie to mysle ze problemu niema. Dlatego zachecam kolege by otoczenia ani tym bardziej sygnalizacji nie zmienial bo obecnie sporo semaforow wylecialo w porownaniu z oryginalna wersja.
MaciejM:
Ja się bardzo cieszę, że ktoś wreszcie się podjął zrobienia jakiegoś scenariusza. Nie mam nic przeciwko.
Romson21:
Wyłapałem błędy w TLK38205.scn . Poprawiłem na wersji maszyny 23.07 . Przesyłam dwa pliki jeden ściągnięty a drugi przez mnie poprawiony.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej