Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Wrzosy - otwarte testy
QGforcing:
Na scenariuszu z osobowym 34800 na podg. Wolica Piastowska miałem wjazd na S9, po podaniu wjazdu na Wolicy WoB z sygnału S9 zamiast S2 zrobił się sygnał wątpliwy widoczny w załączniku, może jakiś jednorazowy błąd. @MishutkAviation tam nawet tego oznaczenia numeru kanału nie powinno być przy przystanku osobowym, bo to nie są posterunki ruchu, a niektóre też je mają.
+++ Poprawione | @MaciejM
Irek_Wd:
Testowałem pociąg służbowy. Trasa przejezdna, bardzo malownicza. Jedyne, czego mogę się przyczepić to brak znaków "Sieć pod napięciem" pod krzyżami św. Andrzeja. Poza tym określ w jakim okresie osadzasz docelowo symulację. Z jednej strony impuls KŚ, z drugiej maluchy, nyski i Audi 80.
Tomnord15:
U mnie wszystko pięknie chodzi po czym nieoczekiwanie wywala ze scenerii.
Mati14335:
Na scenariuszu osobowym w Turowie brakuje roślinności oraz ludzi na peronach, pliki scm są pobrane i wrzucone do odpowiednich folderów, podsyłam log w załączniku.
Kogut:
--- Cytat: Irek_Wd w 03 Września 2021, 20:40:10 ---Z jednej strony impuls KŚ, z drugiej maluchy, nyski i Audi 80.
--- Koniec cytatu ---
W wątku pn. Linia053_Wrzosy autor napisał:
--- Cytuj ---Jak już wspomniano, nie ma zbyt wielu modeli statycznych dla aut stąd używam tego co mam. Dlatego przy garażach stoją Nyski, Maluchy, Clio, stare Audi i Zastavy.
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej