Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Wrzosy - otwarte testy

<< < (8/79) > >>

Kuba_PL:
Wszystkie scenariusze przejezdne.

Frajman:
Niestety nie jestem w stanie uruchomić scenerii, choć sprawdzałem dwa razy czy mam wszystkie potrzebne pliki. Nie wiem może coś jak zwykle przeoczyłem :/ . Proszę was bardzo o pomoc! (Oczywiście log w załączeniu).

Turbokibel:
Zmień w starterze na stary tryb renderowania, ale też nie oczekiwałbym cudów, GPU GT 710 to jest karta, która nie nadaje się do gier.

Frajman:
Tak myślałem że moja karta kiedyś tego nie wytrzyma. Dalej nie działa mimo przełączenia na stary tryb renderowania. Trudno muszę kupić nową.

MishutkAviation:
Tutaj mały błąd - na scenariuszu wrzosy_ks34800 przy wyjeździe z Dębicy w kierunku Nowych Sadów znajduje się wskaźnik W28 informujący o zmianie kanału na R2, lecz na znajdującym się spory kawałek dalej po. Nowe Sady nadal wpisany jest obowiązujący do Dębicy R5 (z czym również wiąże się podanie przez kierownika informacji o gotowości do odjazdu na złym kanale).
Edit: błąd nr 2, po wyjeździe ze stacji Wrzosy prędkość na pomocniku nie przeskakuje od razu na rozkładową mimo S2 na semaforze wyjazdowym. Z tego co zauważyłem zdarza się tak na wielu posterunkach.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej