Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Lokomotywa EP01 do pobrania
|andy|:
--- Cytat: "Oli_EU" ---|andy|: powinien to zrobic jeśli chce widzieć miniaturke w start.exe
--- Koniec cytatu ---
Fakt, może wyraźniejszym przykładem byłoby gdybym napisał o katalogu Dynamic, który ona podmienił najprawdopodobniej pozbawiając się reszty taboru (napisał Dynamic z paczki na Dynamic symulatorowy).
EP08_015:
No i szanowni koledzy. Nadeszła okazja zapoznania się z tutorialem. Napisał go jeden z forumowiczów, ktory kiedyś tak jak Wy musial się wiele uczyć i pytać innych "jak to? i jak tamto?"
Teraz i Wy mozecie się z nim zapoznać, by wiedzieć jak dodać lokomotywę, czy też jak własny skład zbudować i wstawić do scenerii.
Tutorial jest tu > http://www.eu07.pl/forum/viewtopic.php?t=2451
Mam nadzieje że chodź odrobine Wam pomogłem.
Pozdrawiam.
uetam:
--- Cytat: "maly" ---Witam
Ten kolega widzial wszystko i wie najlepiej
A gdzie podział sie post z donosem na tego kolege ?
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Wyfrunal... Bynajmniej nie z mojej winy... Co do EP01, moze warto poprawic paczke tak, aby byly spakowane bezposrednio katalogi textures oraz dynamic, a nie ep01xxxdata a dopiero potem one... Moze cos to pomoze?
pozdrawiam
jaras:
Witam.
--- Cytat: "EP08_015" ---Napisał go jeden z forumowiczów, ktory kiedyś tak jak Wy musial się wiele uczyć i pytać innych "jak to? i jak tamto?"
--- Koniec cytatu ---
Nie, Epciu :-).
Nie chcę żeby wyszło, że jestem zarozumiały i nieskromny, ale ja prawie wcale nie zadawałem na forum takich pytań, gdyż po prostu korzystałem z dostępnej dokumentacji (np. Scenery.doc, z którego nauczyłem się o wpisach w sceneriach) oraz z wyszukiwarki, dzięki której mogłem odnaleźć wszystko to, co było porzebne.
Zarejestrowałem się na tym forum (co wskazuje data pod moim nickiem) 28 września ubiegłego roku, ale zanim to zrobiłem, przez kilka miesięcy czasu, jako anonimowy gość przeczytałem większość postów, jakie były tutaj napisane (fakt, że nie było ich wtedy aż tak dużo, ile jest ich dziś).
Owszem, i ja czasami zadaję tutaj pytania, a także pytam się Was czasami na GG czy Skype - ale są to tylko rzeczy, które naprawdę nie są nigdzie opisane. Przy okazji: dziękuję wszystkim, dzięki którym teraz to wszystko wiem.
--- Cytat: "EP08_015" ---Teraz i Wy mozecie się z nim zapoznać, by wiedzieć jak dodać lokomotywę, czy też jak własny skład zbudować i wstawić do scenerii.
--- Koniec cytatu ---
I nie tylko z tym możecie się zapoznać.
Teraz także opisałem, jak sprawić, aby można było uruchamiać scenerie z wybranymi pojazdami przez program start.exe, gdy do tej pory nie dawało się tego zrobić. Tutorial z postem jest tutaj.
Wszystkich pozdrawiam serdecznie, zaś @ Oli_EU gratuluję świetnie wykonanej pracy.
hejnal:
--- Cytat: "jaras" ---Nie chcę żeby wyszło, że jestem zarozumiały i nieskromny, ale
--- Koniec cytatu ---
Najbardziej cenie sobie ludzi skromnych.
Ja też mam problem z tym lokiem. Ręcznie czyli poprzez EU07.exe odpala bez problemu ale Start.exe jej nie widzi mimo iż wpisy w dynamic.dat mam dobre i wszystko skopiowane tam gdzie trzeba. Problem na pewno jest błahy ale jeszcze go nie rozwiązałem.
Model ściągnąłem z tego adresu: http://members.lycos.co.uk/schmeling/public/ep01-100905.rar
Dodano po 13 minutach:
Tu był błąd:
--- Kod: ---EL101
EP01
1
--- Koniec kodu ---
a ma być:
--- Kod: ---EL101
ep01
1
--- Koniec kodu ---
i gro :)