Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Lokomotywa EP01 do pobrania

<< < (3/8) > >>

Łukasz16:
Oki. Wziąłem "wypakuj tutaj". Nastepnie otworzyłem folder Ep01........... Skopiowałem "dynamic" i "textures". I wkleiłem do folderu z Maszyną. Tam kliknąłem, że chcę zastąpić pliki. Dodałem linijki w dynamic.dat i dodałem wpis. No i ..... NIE DZIAŁA!!!  gdy uruchamiam Maszynę wszystkie misje w danej trasie są a tej, w której dodałem Ep01 akurat nie ma... Czy ktoś mi powie co robie źle?

Jaco:

--- Cytat: "Łukasz16" ---Czy ktoś mi powie co robie źle?
--- Koniec cytatu ---

Może wrzucając wpis do scenerii zjadłeś jakąś linijkę? U mnie chodzi bez problemu.

|andy|:

--- Cytat: "Łukasz16" ---Oki. Wziąłem "wypakuj tutaj". Nastepnie otworzyłem folder Ep01........... Skopiowałem "dynamic" i "textures". I wkleiłem do folderu z Maszyną. Tam kliknąłem, że chcę zastąpić pliki. Dodałem linijki w dynamic.dat i dodałem wpis. No i ..... NIE DZIAŁA!!!  gdy uruchamiam Maszynę wszystkie misje w danej trasie są a tej, w której dodałem Ep01 akurat nie ma... Czy ktoś mi powie co robie źle?
--- Koniec cytatu ---

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale czy zawartość katalogu Textures z paczki z ep01 skopiowałeś do katalogu textures w głównym katalogu symulatora? Nie powinieneś tak robić. Po ściągnięciu paczki z ep otwierasz ją i masz tam katalog EP01100905, dalej masz Dynamic, otwierasz to, masz PKP, otwierasz to i w końcu masz upragnione EP01. Cały katalog EP01 kopiujesz do katalogu dynamic/pkp w katalogu gdzie trzymasz cały symulator. Nic nie nadpisujesz, poprostu tworzysz w dynamic/pkp katalog EP01.

zbych:
Gratulacje dla autora za pomysł i przede wszystkim wykonanie!
To w tej chwili chyba jedyna EP01 na Swiecie ktora mozna jezdzic "wirtualni" ale jednak? Jezdzi super.!
Najbardziej podoba mi sie dopracowany wystrój kabiny, az łezka się w oku kręci.. bo pamietam ze wagony o podobnym drewnianym wykończeniu z takimi parcianymi paskami do otwierania szyb w oknie jezdziły na trasie Brzeziny Śl. Ząbkowice B. ,jako dzieciak jezdziłem takim składem nad jez. Pogoria.Mam gdzies jeszcze czarno białe zdjecia takiego składu. Teraz nie ma ani tej trasy ani tych wagonów,..a moze ktos zdecyduj sie zrobic textury takich historycznych wagonów?
To dopiero był by skład?
Wielkie dzięki za propagacje historii polskich koleji dla  OLI_EU..!

Pliku za nic nie mogłem sciągnac OPERĄ natomiast bez problemu IE z Acceleratoram Plus-7 i to błyskawicznie jeszcze wczoraj , chyba przed aktualizacją.
Pozdrawiam...

CT:
|andy|: powinien to zrobic jeśli chce widzieć miniaturke w start.exe

Łukasz16: zrób edycje pliku eu07.ini wpisujac EL101 przy humanctrlvehicle

Przykład:

--- Kod: ---// ustawienia (w nawiasie wartosci default)
sceneryfile quarkmce.scn // domyslny plik ze sceneria, chyba ze w linii komend bedzie: -s filename
humanctrlvehicle EL101 // domyslny pojazd sterowany przez gracza, chyba ze w linii komend bedzie: -v vehiclename
--- Koniec kodu ---

Potem uruchom eu07.exe
Powinno pomóc

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej