Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Krzyżowa2 - zalesianie oraz zabudowanie scenerii
MP5:
Jest klimat i wygląda to świetnie. Co do dróg, zgaduję że pewnie chciałeś uzyskać efekt takiej rozjeżdżonej drogi gruntowej - ale proste wyglądają jednak lepiej.
Rozi:
Dokładnie taki był zamysł, jednak źle wyszło. Drogi już poprawione.
CX MANIAK:
--- Cytat: MP5 w 24 Listopada 2020, 20:07:12 ---Co do dróg, zgaduję że pewnie chciałeś uzyskać efekt takiej rozjeżdżonej drogi gruntowej - ale proste wyglądają jednak lepiej.
--- Koniec cytatu ---
A ja się z tym stwierdzeniem nie do końca zgadzam. Właśnie drogi gruntowe " spod linijki" wyglądają nienaturalnie. @Rozi, błagam nie prostuj zbytnio tego.
MP5:
Symulator i tak oznacza "zawieszenie niewiary" w jakimś stopniu - więc mi np. nie przeszkadza multum średnio realistycznych detali - np. model ciężarówki jest chyba jeden, a przynajmniej na l053 widzę tylko tego białego Jelcza 315 - więc nie ma co na siłę bawić się w detale. Zwłaszcza że drogi gruntowe bywają rozciapane do niemożliwości, ale są i takie w miarę proste. Więc mi to że byłyby proste na scenerii nie przeszkadza.
pinokio:
Jak dla mnie, wygląda super. Z dużym sentymentem wrócę do tej scenerii. @Rozi drogi polne bywają i proste i poskręcane, jakie Ci się podobają takie zrób.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej