Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Krzyżowa2 - zalesianie oraz zabudowanie scenerii
Rozi:
Dzisiaj z pracami dotarłem już praktycznie do Drawowa-Podlesia. W scenerii jest zachowany typowo polski klimat wokół torów, czyli lasy, pola, polanki. Czasem gdzieś jakaś wioska i fabryka.
(Brakuje jeszcze randomizacji wielkości i szerokości drzewek ale to będzie zrobione na samym końcu).
Hubertnator23:
Na początku może byłem lekko sceptyczny - ale teraz to wygląda świetnie. Dla dekoracji bym jeszcze proponował też dodać jakieś zwierzątka, albo jakieś stare auto w polu. ;)
Rozi:
--- Cytat: Hubertnator23 w 24 Listopada 2020, 19:51:33 ---Na początku może byłem lekko sceptyczny - ale teraz to wygląda świetnie. Dla dekoracji bym jeszcze proponował też dodać jakieś zwierzątka, albo jakieś stare auto w polu. ;)
--- Koniec cytatu ---
Zwierzątka są i pewne niespodzianki też są przygotowane :) Nie mogę wszystkiego zdradzić.
Joachimowicz:
Wydaje mi się, że rozumiem jaki zamysł kierował Tobą robiąc takie a nie inne polne drogi, natomiast aż tak pokrzywione drogi ani nie poprawiają aspektu wizualnego, ani nie mają odzwierciedlenia w rzeczywistości. Tym bardziej, że teren jest płaski.
Rozi:
W maxie jak robiłem model, to to aż tak źle nie wyglądało. Ale nie martw się, jest to na mojej liście poprawek. Wyprostuję troszkę te ścieżki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej