Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Krzyżowa2 - zalesianie oraz zabudowanie scenerii
bve2:
Widzę kolego że wyciągasz z grafiki maksymalnie co się da, zwłaszcza podoba mi się że starasz się przykrywać tą jednorodną teksturę terenu. Chyba będzie to najlepiej wyglądająca trasa w Maszynie.
Rozi:
Cieszę się, że się podoba. Byłby ktoś w stanie wyeksportować mi do 3DS maxa teren z krzyżowej? Do maxa 2019 skrypty nic nie importują.
EDIT. Ewidentnie jest problem ze skryptami. Do maxa 2009 też się nie importuje. A pamiętam, że dawno temu importowałem. Trzeba poszukać chyba starych skryptów. Albo może zmieniła się struktura paczki i teraz jest problem.
matek123:
Stare nie będą działać na nowym. Coś jest problem z importu samego terenu. Może ktoś spróbować zaimportować do blendera i przekazać fbx, albo obj+mtl.
Rozi:
Gdyby ktoś mógł będę wdzięczny za teren + układ torowy.
UP. Wciąż aktualne i dosyć ważne, gdyby ktoś uprzejmy mógł do blendera zaimportować i wyeksportować, żebym mógł w maxie otworzyć, byłoby super. Mam kilka pomysłów.
W międzyczasie chyba będę musiał zrzutkę na myszkę zrobić, już jest wstawionych ponad 50 000 obiektów, same te drzewa na górce (wokół) to 20000 obiektów.
Kolejarz:
Witam, temat ucichł, więc nieśmiało zapytam co słychać na krzyżowej?:)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej