Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Częstochowski Węzeł Kolejowy i Linia 61
gg:
Ostatnie zmiany w projekcie(@gg):
-przybyło bardzo dużo torów na stacji Kielce Herbskie,
-sygnalizacja w Małogoszczy zrobiona przeze mnie i JANA21,
-sygnalizacja w Rykoszynie - początki,
-drogi w Ludyni położone przeze mnie i wypoziomowane przez JANA21.
AIR:
Z każdym tygodniem czegoś przybywa w projekcie, również trwa już planowanie scenariuszy.
O ile pociągi pasażerskie łatwo sprawdzić jakie jeżdżą Lk61, to jeśli chodzi o pociągi towarowe to jest do Was ogromna prośba:
Jeśli ktoś wie cokolwiek na temat pociągów towarowych na Lk61 (również Lk8 i CMK ponieważ też część będzie) tzn. jakie jeżdżą, jaka spółka, co wożą, jaką mają relację, to każda informacja będzie bardzo cenna i wykorzystana.
Jak by ktoś dysponował jakimś rozkładem jazdy (najlepiej towarowym, ale nie tylko) z powyższych linii lub listem przewozowym to proszę pisać :)
Wiem że dużo przez Kielce Herbskie jeździ kontenerów chińskich wożonych prze PKP Cargo, pewnie z Małaszewicz tylko czy ktoś wie dokąd? Z Lk61 zjeżdżają na CMK?
Wiem że dużo przez Kielce Herbskie jeździ węglarek EUROWAOGON ciągniętych lokomotywami CargoUnit i też pytanie czy ktoś zna relację? Jadą CMK czy całym odcinkiem Herbskie - Stradom?
RoboBatman:
--- Cytat: AIR w 22 Sierpnia 2021, 12:21:17 ---Wiem że dużo przez Kielce Herbskie jeździ węglarek EUROWAOGON ciągniętych lokomotywami CargoUnit i też pytanie czy ktoś zna relację? Jadą CMK czy całym odcinkiem Herbskie - Stradom?
--- Koniec cytatu ---
O ile dobrze pamiętam, ET40 spółki ALZA Cargo relacji Warszawa Rembertów via Kielce Herbskie do Rykoszyna po kruszywo.
jacek 11:
Nie chcę lipy wstawić,ale często widziałem Cargo w kierunku Góry Kalwarii,a tor ciągnie do Pilawy.Z powrotem też.Co do Warszawy Rembertów,to przez Warszawę Toruńską.Tam jest węzeł towarowy,chyba przywożą węgiel,itp. do Ciepłowni Żerań,jadą przeż W-wę Gdańską,W-wę Okęcie,Piaseczno,a w Ustanówku,jest skręt na Łódż w prawo,a lewo Góra Kalwaria.Niewiem czy to było pomocne .Jacek11
jacek 11:
Jeżeli mogę dodać,z Nowej Iwicznej chyba jest tor,który ciągnie do Elektrociepłowni Siekierki(niezelektryfikowany),też dowożą węgiel itp,nie pamiętam albo z Warszawy Jeziorki.Tak czy tak,obie stacje są na tej trasie.Muszę się jeszcze upewnić,a może ktoś tu napisze.Jeżeli nie ,to upewnię się.
Taka uwaga do interpunkcji. Po znaku przestankowym stawiamy spację. Tu w całej wiadomości widzę tylko jedną i to przed. @Stele
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej