Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Częstochowski Węzeł Kolejowy i Linia 61

<< < (15/35) > >>

gg:
Update 14.07:
- Nowy model kosza z Czarncy w budowie(dodane mapki dodatkowe,główna tekstura i pliki składowe - końcowe poprawki) - stan: 90%,
- drogi od ostatniej aktualizacji rozrosły się w Ludyni,
- inne poprawki.

JAN21:

--- Cytat: RUDEK w 06 Lipca 2021, 10:19:28 ---Od KHA do KHB to spory kawałek i w zasadzie jest wszystko co na stacji - węźle kolejowym powinno być, działającego czy tam nie, są spore procenty na wjazdach, jeśli dobrze pamiętam, a od wjazdu zapomnianego tunelu do KHB, są duże nasypy charakterystyczne nie często spotykane.

--- Koniec cytatu ---

I wszystko to postaramy się wiernie odwzorować :)
Z nowości - drogi do samej Włoszczowej są już wypoziomowane, do Czarncy natomiast gotowy jest w 100% teren, drogi i tory. W tym czasie w którym ja poziomuje jedne drogi, @GG kładzie kolejne.
Z takiej żmudnej roboty zostało jeszcze poustawiać szerokości i tekstury dróg oraz poboczy.
Do Małogoszcza coraz bliżej, więc według mnie są szanse, żeby ten odcinek pojawił się w testach przed końcem roku.

AIR:
Poniżej Koniecpol.
Oczywiście brakuje jeszcze wielu rzeczy jak np. perony, sieć, rogatki, trawy itp

JAN21:
Temat terenu w Ludyni mam zamknięty. Teraz tylko ogarnąć Bukową i Małogoszcz i czas na przerwę w robieniu terenu i przygotowywanie odcinka Stradom - Małogoszcz do wydania. Przy dobrych wiatrach publiczne testy w tym roku są bardzo możliwe. Odcinek Małogoszcz - Herbskie - Kielce - Sitkówka/Zagańsk wraz z Częstochową Osobową powinien być w teście do końca 2022 roku. Co potem? Dopracowywanie każdej stacji na linii po kolei na wysoki połysk. A potem? Wariant Retro (lata 90/00) i 2021.

JAN21:
To by było na tyle z importowania terenu na najbliższe parę miesięcy.. Bukowa i Małogoszcz już w Maszynie. Pozostało obrobić i brać się za resztę rzeczy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej