Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Częstochowski Węzeł Kolejowy i Linia 61
JAN21:
Projekt ten zostaje reanimowany, na podstawie doświadczeń zdobytych przy budowie Projektu "Galicja".
Stan prac:
Lk1: Wyczerpy - Częstochowa Osobowa - Poraj: Kompletny układ torowy, profil pionowy oraz sygnalizacja. Teren oraz sieć trakcyjna na odcinku Częstochowa Osobowa - Częstochowa Towarowa CTB
Lk4: Włoszczowa Północ - Knapówka: Kompletny układ torowy, profil pionowy oraz teren. Sygnalizacja gotowa we Włoszczowej Płn. Sieci brak.
L61: Kompletny układ torowy, profil pionowy, teren oraz sygnalizacja. Sieć trakcyjna na odcinku Częstochowa Stradom - Małogoszcz
L64: Kompletny układ torowy oraz profil pionowy. Sygnalizacja w Koniecpolu i Starzynach, sieć trakcyjna od Sprowy do Starzyn - raczej wymaga położenia na nowo.
L155: Kompletny układ torowy, profil pionowy oraz sygnalizacja. Sieć trakcyjna na odcinku Kucelinka - Częstochowa Mirów.
L570: Kompletny układ torowy, profil pionowy oraz teren. Sygnalizacji i sieci brak.
L571: Kompletny układ torowy, profil pionowy oraz teren. Sygnalizacja tylko przy Podg. Czarnca, sieci brak.
L572: Kompletny układ torowy oraz profil pionowy. Sygnalizacji brak. Sieć do Włoszczowej Płn.
L700: Kompletny układ torowy, profil pionowy, teren, sygnalizacja oraz sieć trakcyjna.
L701: Kompletny układ torowy, profil pionowy, teren, sygnalizacja oraz sieć trakcyjna.
L702: Kompletny układ torowy, profil pionowy, teren, sygnalizacja oraz sieć trakcyjna.
L703: Kompletny układ torowy, profil pionowy, teren, sygnalizacja oraz sieć trakcyjna.
Prace wznowione.
jageer:
Witam.
Obecnie trwają prace odbiorowe po przebudowie stacji Częstochowa Osobowa, Częstochowa Towarowa (oba okręgi), Poraj - zmiana układu torowego - urządzenia komputerowe, Myszków. Oraz wszystko na szlakach od CO do Zawiercia - podniesienie prędkości do 160 km/h.... (blokada 4ro stawna)
Będzie stan przed przebudową, czy po?
JAN21:
Planowałem stan na rok 2013/2014 czyli L61 po remoncie, Stradom bez przejścia podziemnego, a Wiedenka i Cz. Osobowa po staremu, z Jedynką na 160 jest taki problem, że jeszcze nie ma zdjęć satelitarnych z po przebudowie. Gdyby się pojawiły, a myślę, że będą gdzieś za rok, to stworzenie wersji mod. nie będzie jakimś wielkim problemem. Oczywiście Jedynka stoi druga w kolejce, więc najpierw Koniecpol/Kielce a dopiero potem wezmę się za tory na Zawiercie (chyba, że ktoś mnie ubiegnie, albo znajdzie się chętny do pomocy).
jageer:
W sumie, fajny pomysł zrobić przed / po... i zostawić do wyboru :) Jakby trzeba było pomocy z dokumentacją (plany) pomogę.
Pozdrawiam
Cesky Kretek:
Hej, świetna robota. Czy Twój projekt jest niezależną scenerią od tej nad którą pracuje @Ra?
W ostatnich postach tematu dot. PassPacka no.3 (w mojej stopce znajdziesz link) wrzuciłem paczkę zdjęć poglądowych Częstochowy Osobowej z 2010 roku. Nie jest to jakiś świetny materiał na tekstury, ale zawsze coś. ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej