Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Częstochowski Węzeł Kolejowy i Linia 61

<< < (7/35) > >>

JAN21:
Żeby nie było, że nic się nie dzieje. Dzieje się cały czas i to dużo.. Od ostatniej relacji przybyła okolica Rakowa, masa terenu, poprawek i dokończone tory na Stalowni, jeszcze co prawda nie wypoziomowane ale to już kwesta paru chwil.

Aktualnie na Warsztacie jest dworzec główny, plan na niego jest taki, że będzie pomalowany praktycznie w całości w Substance Painterze, na maksymalnie dwóch teksturach. W międzyczasie wstawiam sygnalizacje i potrzebne wskaźniki, bramki itp. Po skończeniu dworca będzie trzeba jakoś powiesić drut. Potem wracam do Rakowa i biorę się za Komin-pack-2

KibelAtomowy:
Super to wygląda :) Będziesz robić całość linii przemysłowych wokół Huty, Guardiana, Walcowni i Koksowni??
Jako mieszkaniec tych terenów jestem zachwycony obecnym wyglądem i postępem prac, czekam z niecierpliwością na updaty i release :)

Czasem kręcę się po okolicy, tu i ówdzie są pozostałości starych bocznic, np przelotka z Fortum do ul. Jastrzębiej, gdzieś to tam w trawie się wciąż chowa :)

JAN21:
Tory huciane będą położone i wypoziomowane w wolnym czasie, ale terenu w tamtych okolicach na razie nie planuje. Może kiedyś :) Żeby nie było, że nic nie robię to parę obrazków. Aktualizacje do pierwszego posta staram się wprowadzać na bieżąco.

Cesky Kretek:
Panie, ja już myślałem że porzuciłeś projekt, bo dawno nie było żadnej aktualizacji. Przesuwasz moce przerobowe na inne rzeczy czy ogólnie brak czasu na MaSzynę?

JAN21:
Ostatnimi czasy brak większych chęci i czasu, ale przez te półtora miesiąca prawie codziennie może i małymi kroczkami ale coś działałem :)

Edit: /21.11.2020/ Listopad powoli zbliża się ku końcowi, tak samo pracę na przystanku w Kusiętach. Zostały barierki na podjeździe, modyfikacja tablicy z rozkładami i tablice z nazwą Miejscowości

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej