Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Częstochowski Węzeł Kolejowy i Linia 61
Celuś:
W najnowszych kompilacjach exe jest pod f12 suwak do 50km - stąd tak pięknie chociażby u mnie całe pasmo tatr widać :p
Edit - chociaż jeśli jakiś obiekt ma jakieś niefajne wpisane znikanie to może być problem. Bynajmniej przy odpowiednim ustawieniu dziwaczka teren nie znika.
gg:
Postęp przy lk61 i lk4:
-wstępne położenie lk4 na odcinku Knapówka - Psary,
-postęp prac przy drogach przy bocznicy zakładowej w Rykoszynie.
Częstochowiak:
Interesująca mapa. Widzę, że prace są skupione jak na razie wobec linii kolejowej nr 61 czy jeżeli chodzi o linię kolejową nr 1 i 155 to przeprowadzono jakieś prace? Interesują mnie obie linie jak wyglądają do Poraja, bądź też dalej, o ile cokolwiek było robione.
Patrząc tak na screeny rozumiem, że mapa będzie w kilku wersjach (przed 2013 rokiem zanim zaczęła się modernizacja, zimowa oraz już po modernizacji linii kolejowej nr 61)?
matek123:
--- Cytat: Częstochowiak w 18 Października 2022, 11:24:14 ---zimowa
--- Koniec cytatu ---
Od pewnego czasu mamy automatyczne zmiany pór roku na scenerii, bez konieczności przerabiania scenerii.
JAN21:
Na screenach jest jedna i ta sama sceneria, nie ma i raczej szybko nie będzie innych wariantów. Huczna modernizacja objęła jedynie odcinek Żelisławice - Częstochowa. Wszystko od Kielc do Żelisławic jest modernizowane stopniowo począwszy od 2018, aż do dzisiaj. Stan na 2022/2023 może odtworzymy w przyszłości, chociaż pierwszeństwo i tak będzie miała wersja retro.
--- Cytat: Częstochowiak w 18 Października 2022, 11:24:14 ---[...] jeżeli chodzi o linię kolejową nr 1 i 155 to przeprowadzono jakieś prace? Interesują mnie obie linie jak wyglądają do Poraja, bądź też dalej, o ile cokolwiek było robione.
--- Koniec cytatu ---
Pierwsza wiadomość w tym wątku wszystko wyjaśni
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej