Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Sceneria "Góry"
danielek:
Wiem, że najlepiej jest doradzać, ale chciałbym tylko podpowiedzieć twórcy, że fajnie będzie, gdyby pojawiła jakaś misja z oblotem w Wysokiej
youBy:
Jak rozumiem do Kamiennej Góry będą jeździć wyłącznie motoraki, ew. pesobusy?
JAN21:
--- Cytat: danielek w 03 Lutego 2019, 17:19:11 ---Wiem, że najlepiej jest doradzać, ale chciałbym tylko podpowiedzieć twórcy, że fajnie będzie, gdyby pojawiła jakaś misja z oblotem w Wysokiej
--- Koniec cytatu ---
Na pewno będzie taka tylko z oblotem w Zamościcach :)
--- Cytat: youBy w 03 Lutego 2019, 17:20:34 ---Jak rozumiem do Kamiennej Góry będą jeździć wyłącznie motoraki, ew. pesobusy?
--- Koniec cytatu ---
Od Kamiennej się zaczyna całość, tak więc bardziej do Zamościc byłby ruch typowo pasażerski. Lecz planowałem, żeby Zamościce to była stacja graniczna PL/CZ więc jakiś towar na Czechy też mógłby jechać. No i całość ma mieć 2 warianty - Lata 80-90 i taka teraźniejszość.
Edit: W ramach projektu poprawy peronów, Wysoka (daw. Mordki) otrzymała nowy tor. Został jeszcze Gerbertów i Kamienna G. Głw do poprawy.
DP99:
Kilka propozycji nazw stacji:
Złoty Stok, Ustroń, Karpacz, Goleszów (te 4 to realistyczne a teraz wymyślone), Rembielice Wyżne, Grodzisko Górskie, Żarkaby, Suszca.
Gdyby rzeczywiście Zamościce miały się stać stacją graniczną to 3 propozycje stacji czeskich (za Zamościcami): Trbiče, Petrovice, Nowá Bílá
Pozdrawiam
mnichu303:
Sceneria zacna nie powiem bardzo mi się podoba. Pytanko mam. Czy cała linia jest zmodernizowana, czy będą jakieś szlaki takie w średnim stanie?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej