Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Exe - zmiany w stosie graficznym i dźwiękowym
Sawi:
Nie ma co płakać nad tym borlandowym exe bo ono już dochodziło do kresu swych możliwości. To było wiadome, że przy zmianach będzie też robota przy scn.
firleju:
Jak na razie staramy się zrobić tak, żeby nie było potrzeby zbyt dużych zmian po stronie scn.
EP08_015:
Jak widac tego nie unikniemy dokonca.
tmj:
--- Cytat: Transkei w 03 Września 2017, 09:52:04 ---Puściłem AI na manewry w scenariuszu Tartak 2. Tym razem wszystko się udało bezproblemowo - no prawie: 6dg nie chciało wyjechać z wagonami z uporka (węglarki za tarczą Tm10), ale potem zauważyłem, że wagony stoją częściowo na torze z velocity 0. Kiedy skróciłem skład, AI bez problemu wyjeżdżało z uporka. Zobaczę jeszcze jak AI radzi sobie na innych stacjach i scenariuszach.
--- Koniec cytatu ---
Hmm cos tam sie chyba sypnelo, kiedy niedawno sprawdzalem ten scenariusz temu wagony te staly jednym koncem na torze o predkosci 1 i powoli bo powoli, ale AI je wyciagnela. Chociaz mozliwe ze ten tor ma predkosc 0 a nie 1, i to dopiero wyszlo po poprawieniu skanowania, sprawdze.
Siecool:
Najnowsze exe popełniło samobójstwo na misji "osobA_jar" Całkowa v2 przy dojeździe do tarcz ostrzegawczych stacji Orzechowo. Crashdump w załączeniu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej