Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Exe - konwersja na C++
Krzysiek626:
Jest drugi problem jesli juz o tym rozmawiamy, przytrzymanie shift+ strzalki wywoluje u mnie komunikat o konfiguracji dlugiego przytrzymania klawiszy. To jest irytujace przy lataniu po scenerii. Robie to dosc czesto z racji testow na exeku i nie tylko. Windows nie powinien sie wtracac do tego ( xp i win7 ).
Stele:
Zobacz w opcjach ułatwienia dostępu. Klawisze trwałe/klawisze filtru. Powyłączałem to lata temu.
Piotr93:
Czyżby o to chodziło? Windows 7.
Milek7:
Niekoniecznie, teraz reaguje na eventy z systemu, ale można zrobić tak żeby po pierwszym wciśnięciu później obliczało powtórzenia samo. Ale to niech lepiej tmj robi bo on ostatnio grzebał w sterowaniu :P.
Balaclava:
Przejechałem sobie fragment Całkowa v2. Zaszalałem, bo ustawiłem sobie największy możliwy rozmiar shadowmapy. Oto błędy, jakie znalazłem.
1. Obiekty, które nie posiadają tekstury, a są barwione materiałem (jak np. samochody) są całe czarne.
2. Pojawiają się taki poziome paski, ale tylko wtedy, gdy zachodzi sytuacja taka, jak na kolejnym załączniku
3. Czyli popsute wektory normalne trajektorii
4. Trzeba by przeprogramować rysowanie chodników tak, żeby rysowało krawężnik z drugiej strony. Poprzednio nie było to aż tak widoczne, ale cienie to bardzo demaskują.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej