Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Exe - konwersja na C++
Piotr93:
--- Cytat: Stele w 26 Czerwca 2017, 22:13:08 ---Mmd były w utf8. Przeformatowałem na ansi i et41_v1 się na TD wczytało bez problemu na exe 626. Kusi mnie cofka tych zmian mmd. Trzeba Piotra zagonić do sprawdzenia formatu każdego z plików teraz. :/
--- Koniec cytatu ---
Już zabieram się do roboty, sprawdzę każde mmd i zapiszę ponownie do ansi. Pliki mmd które są w teście od dźwięków Krystiana już są naprawione i mają prawidłowe kodowanie. W ciągu dnia powinieneś mieć naprawione wszystkie mmd. Edit, @Krzysiek kazał się wstrzymać, gdyż mam poczekać na decyzję @tmj. Więc czekam, jeżeli nie to poprawię kodowanie, dla mnie to nie problem.
Krzysiek626:
Prosiłem o powstrzymanie się, bo jeśli można uniknąć jakiejś roboty, to czemu nie? Takie hurtowe poprawki należy robić w tandemie. Jedna osoba poprawia, a druga na bieżąco sprawdza na TD po jednej sztuce pojazdu. Od ręki wyszłoby że coś jest nie tak.
Stele:
Milek wczoraj sprawdził automatem i oprócz et41_v1 znalazł tylko człon b et41_v2, więc zakładami, że reszta jest dobrze. A jak exe będzie to łykać, to już kompletnie nie ma sprawy.
Piotr93:
Jeżeli tak to ok. Czekam na decyzję jak będzie wszystko dobrze to jak mówisz Antek to zostawiamy, bo u mnie mam sam te mmd, ale nie sprawdzałem ET41 ale inne pojazdy normalnie jeździłem na exe z patcha.
Mariusz1970:
Moim zdaniem lepiej aby UTF byl tylko w wyjatkach a nie stal sie regula albo dowolna dowolnoscia. Dobrze, ze exe to przelknie, ale nie zapominajmy o narzedziach moich i nie tylko moich jak rowniez ewentualnych czyis przyszlych. Nie wiem jak one sie zachowaja (np. wyciagnij_pliki.exe - ono tez czyta *.mmd). Firlej napisal, ze cos tam z pytonem sie miesza. Ogolnie starajmy sie trzymac jednego. Nawiasem mowiac, na chacie juz pisalem, iz do hurtowych zmian, reczna robota sie nie nadaje.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej