Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Exe - konwersja na C++
Krzysiek626:
Oczywiście wydźwięk mojej wypowiedzi należy odebrać pozytywnie. Na stacjonarnym ma czas około 330 sec, co daje 6,5 minuty. Jeśli zaś chodzi o pauzę, to oczywiście nie należy blokować chodzenia po scenerii, raczej miałem na myśli, że to taka uroda symulatora i należy się z tym pogodzić. Lądowanie pod lokiem jakkolwiek dziwne to na symulację wpływu nie ma. Jeśli uda się kamerę usadzić na fotelu, tylko przyklasnę. Jeśli nie, nie będę płakać.
PS, zrobię restart kompa, przy czym wyjmę połowę pamięci, ciekawe czy exe się wysypie po wczytaniu kaliskiej?
AtapiCl:
Odpalam sobie Kaliską, ładnie się wczytuje, ujeżdżam z rozbiegu (bo tak zdefiniowany jest skład na początku) kilka metrów i regularnie jest wysypka. Co tu się stało? :P
Obalam mit o braku wysypów, ha!
tmj:
Sprawdz jesli mozesz errors.txt Wysyp spowodowal niezidentyfikowany dynamic w lokacji (-83594, 0.4, 19460) ktoremu z jakiegos powodu brakowalo modelu 3d, co jest wydarzeniem ktore exe --przyznaje, nadmiernie optymistycznie-- zaklada nie powinno sie przytrafic :d
Krzysiek626:
Oj tam, przejechałem kolejny raz. Teraz zostawiłem tylko 2Gb pamięci ram i ukończyłem jazdę pospiesznym z Ostrowa do Łodzi, po drodze nie napotykając nic dziwnego. Wyjęcie pamięci natomiast spowodowało przedłużenie czasu ładowania z 330 do po nad 700 sekund ładowania scenerii i 10% spadek FPS. W załączniku log z jazdy.
AtapiCl:
--- Cytat: tmj w 26 Czerwca 2017, 20:48:24 ---Sprawdz jesli mozesz errors.txt Wysyp spowodowal niezidentyfikowany dynamic w lokacji (-83594, 0.4, 19460) ktoremu z jakiegos powodu brakowalo modelu 3d, co jest wydarzeniem ktore exe --przyznaje, nadmiernie optymistycznie-- zaklada nie powinno sie przytrafic :d
--- Koniec cytatu ---
Z taboru braknie mu jedynie ładunków (i pasażerów) oraz paru submodeli.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej