Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Exe - konwersja na C++

<< < (558/637) > >>

MR6:
Podczas pauzy przy próbie wejscia kamerą do kabiny z kamery zewnętrznej przenosi na pod wózki, jak wyłączymy pauze kamera wraca do kabiny. Da się to poprawic?

Krzysiek626:
A jaka lokomotywa? Jadę właśnie na kaliskiej ET42 i nic takiego nie zauważyłem (teraz sprawdziłem), EXE z wczoraj.

MR6:
Ep07,eu07, najnowsze exe.

Szperacz:
Potwierdzam, na pauzie ląduje się pod lokomotywą przy próbie powrotu do wewnętrznej kamery (choć to trzeciorzędny problem).

Również slow motion na starcie (na kompie-smoku); do tej pory czekałem minutę-dwie aż wróci do poziomu 60 fps myśląc, że to sceneria się ładuje (albo co). Spróbuję zatrąbić :)

I potwierdzam piękną poprawę fpsów przy którymś z poprzednich exe (na całkowie 2 potrafiło spaść do 40, teraz jest 60 z vsyncem na 4k + solidne AA).

mk1991:
Witam. Ja zauważyłem coś innego. Od kiedy pojawiła się możliwość rozdzielenia trąbek na dwa osobne klawisze blokuje się dźwięk syreny pod kiedy jesteśmy zmuszeni zaraz po podaniu RP1 użyć piasecznicy. Dźwięk można zatrzymać ponownie wciskając s. Druga rzecz, nie wszędzie powinna być uruchomiona opcja rozdzielonej syreny. Z tego co wiem, to taka możliwość na pewno występuje na jednostkach EN57, EN71, ED72. Na lokomotywach EU07, ET22 i innych mamy wajchę, która coś takiego uniemożliwia. Uważam, że dobrze by było rozdzielić to jakoś, na przykład w pliku .fiz danego pojazdu w sekcji switches. Jeszcze jedno. W lokomotywie EP09 niema czegoś takiego jak kurek truj drogowy, więc opcja przestawiania tego kurka powinna być nieaktywna.
Pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej