Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu

Usprawnianie starego taboru

<< < (10/15) > >>

MR6:
Bardzo proszę byście się już przenieśli z tym na pw, bo zaczęły się złośliwości i dogryzanie. Nie warto już tego ciągnąć publicznie jak już, cieszcie się niedzielą.

Sawi:
Nie przesadzaj, bo nic takiego tutaj nie ma miejsca. Widocznie za mało w życiu jeszcze przeżyłeś i po raz kolejny wyolbrzymiasz. Momentami to robi się już nawet męczące. Napisałem krótko i na temat i zdania w tej kwestii raczej nie zmienię. Dopóki Epek się nie przełamie i nie wrzuci tej paczki, to ten temat uznaje za tymczasowo zamknięty.

EP08_015:

--- Cytuj ---Tym razem to dzięki tobie te pojazdy dalej będą wybebeszone proste. Wzajemnie.
--- Koniec cytatu ---

To nie ja je poslalem do kasacji. To była deczja wasza odgorna. Sami na to zgode wyraziliście pozwalajac na to zamiast cisnąć tego co popsul. Ja starałem się je odratować na tyle ile umiałem we własnym zakresie.

Do jasnej anielki to zabytki. Jezdza? Jezdza!  Hamują? hamują! wiec o co kaman? Jak rulzowi cos nie pasuje to zawsze można się dolaczyc zamiast udzielać rad. Jaki problem? Ja swoje zrobiłem. Skoro jest zle to proszę bardzo jest tylu testerow i tylu znawcow ze zawsze może ktorys cos dozucic.

Sawi:
Tak to nie działa i dobrze o tym wiesz. Po prostu skoro już się za to zabrałeś, to wskazane by było byś doprowadził to do końca. Nie masz ochoty ok, twoja sprawa. Nikt Cb nie przymusza. No ale sam przyznaj, czy to serio taki mega problem spakować to w jedną paczkę i porównać pliki? Cóż skoro tak luz. Może kiedyś się tobie zechce i do tego powrócisz jak znajdziesz tą odrobinę czasu. Nic na siłę. Jedno jest pewne po przemyśleniu na chłodno tego tematu, faktycznie obwinianie stron w niczym tu nie pomoże i za to przepraszam. Najważniejsze to teraz doprowadzić ten temat do końca, skoro coś jednak zostało zrobione. Od Cb zależy, że tak to określę co dalej z tym będzie.

Mariusz1970:
Ale Epek odpisze, ze z checia, tylko czegos tam nie wie/nie zna sie, czasu na poznanie nie ma zbytnio i bedzie probowal przerzucic zadania, na tych, ktorzy wtedy podjeli decyzje o wycoafaniu i kolko sie zamknie  kolejny raz ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej