Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
Usprawnianie starego taboru
EP08_015:
Powoli powoli. Moja rola na prosbe stelego miala sie ograniczyc do dopisania dzwiekow do mnd gdyz jedynie mi zalezalo ma udzwiekowieniu knorrow i matrosovow. Zrobilem to i.... w zasadzie nic wiecej nie mialem robic. Myslalem ze jesli zapodam swoje pliki fiz wraz z mmd to bedzie ok zwlaszvza ze te pliki reaktywuja tabor do dzialania. No ale .... Komus nie pasuje ze pkiki sie roznia od tych z repo na ktorych piwtarzam tabor nie byl sprawny tzn czynny. Dla przykladu hamulec nie dzialal albo nawet pantografu nie dalo sie pidniesc.
Stele:
Wgrałem te co działały mergując ze zmianami w między czasie. Te co nie działały i zmergować nie umiałem tak by działać zaczęły, zostały. Więcej zdziałać nie potrafię. Rulz i yB umywają ręce, to co poradzimy?
EP08_015:
Wylistuj o jakie konkretnie pliki chodzi. Nad ktorymi trzeba popatrzec. Jak juz jakies sa dodane do repo to ktore dokladnie tez chce je sprawdzic kazde z osobna.
Stele:
--- Cytuj ---EP03 ma kompletnie inne tablice oporów i boczników względem repo. Które są bliższe prawdy?
EU04 ma inne wartości bocznika. Również koła z traxxa (monobloki). Ona nie ma obręczowanych?
EU20 ma zmienione wymiary zawieszenia i masę.
el204 zmiana prawie całego fiz.
--- Koniec cytatu ---
Reszta niewypisana tutaj: http://eu07.pl/forum/index.php/topic,29028.msg450975.html#msg450975 Nie wchodzi w skład paczki w żadnej formie i musiałbyś wydać całościowy pojazd.
EP08_015:
A reszta? Co z reszta? To podeslij mi prosze najnowsze pliki z repo to sie tym przyjze chyba ze w paczu beda. Proponuje dodac wiekowa Ep02 kolegi CT.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej