Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu

Usprawnianie starego taboru

<< < (9/15) > >>

Sawi:
Już raz czy dwa wyszedł niezły babol z fizykami, zatem ostrożności nigdy za wiele. Pobierz sobie program WinMerge i sprawdź jakie są dokładnie różnice pomiędzy tymi plikami. Sam nie raz go używam by nie szukać w setkach linijek tych różnic.

EP08_015:
Sluchajcie. Musza być roznice w plikach, gdyż na tamtych nie dalo się nawet podnieść patyka a o hamulcu nie wspomnę dlatego musza być roznice. Proszę o liste plikow w których mam skopiować JEDYNIE parametry mpt i opory wg rulza. Sporo zmian zaistniało pomiędzy plikami sprzed kilku pc do teraz. Wiec proszę wyllistowac w których plikach nastapily zmiany. Wezcie tez pod uwagę ze kazda wersje kidys uznawano za wlasciwa. Nie znam się na tych danych z mpt wiec nie zmieniam tam nic. Tak jak pisałem, bazowałem na plikach ostatnio działających i w nich dodawałem jedynie sam hamulec reczny.

Sawi:
O nie tak się bawić nie będziemy Epku. Czekam na jedną działającą paczkę. Nie mam zamiaru pobierać 10 i potem kminić co może być nie tak.

EP08_015:
Sorki a gdzie testerzy byli by wylapywac bledy? Tamten tenat byl przez nich olany kiedy mialem czas dlubac wiec teraz ja nie duzo go mam. Mozna bylo seria za seria jechac i testowac.

Zycze milej niedzieli.

Sawi:
I co w związku z tym? Problem z testowaniem jest od dawna i dobrze o tym wiesz. Dobra, skoro tak stawiasz sprawę proszę bardzo. Tym razem to dzięki tobie te pojazdy dalej będą wybebeszone proste. Wzajemnie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej