Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
Usprawnianie starego taboru
EP08_015:
W jaki sposób? jako calosciowe paczki? Pozniej komus cos znow nie będzie dzialac. Tamtym razem dodawałem syki i wpisy hamulca recznego. Szkoda ze na bieżąco tamtym razem nikt nie testowal.
Sawi:
Jako jedną paczkę z opisem co i jak. Jeśli faktycznie będzie dobrze, to przywrócę te pojazdy.
EP08_015:
http://eu07.pl/forum/index.php/topic,29028.0.html
Proszę niech testują. Przeniescie to do TD. Nie będę roboty powtarzal. Te pojazdy u mnie dzialaja jak ET21 z filmu.
Stele:
Są niezgodne z fizyką Rulza i stanem paczki. Nie możesz oczekiwać, że zawsze ktoś będzie odwalał za ciebie brudną robotę. To tobie zależy na ich publikacji, to ty masz je wydać.
EP08_015:
Mi? Nie tylko mi a co do publikacji ten kto wylaczyl niech je teraz przywraca. Nie ja to popsulem. W takim razie niech zostaje jak jest z wpusani rukza i niedzialajacymi fizykami i mnd. Napewno wiecej pizytku to da. Na tamtych super fizykach z wpusami rulza nawet patyka nie pidniesiesz a o dzialaniu hamulca nie wspomne. Moj czas piwoli mija. Dla mnie symek juz nue jest najwazniejsza rzecza w zyciu. Majac na to kilka godzin w sobote i kilja w niedziele wole sie oddac przyjemnoscia a nie sledzuniem lunijki za linijka pliku fizyki tylko dlatego ze komus cos nie pasuje pomimo ze dziala jezdzi i hamuje.
Mi nie zalezy na wydaniu. Zalezalo mi na dzwiekach knorra. Swoj cel uzyskalem. Dzieki tmj.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej